發新話題

係咁既,我就叫 TwinesDR,我係一個鄙視翻版既正版鬥士

[Close]
唉,我之前先叫完alan刪帖,而家你仲想再離過?玩夠了吧?
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2009-11-20 23:04 發表

他錯在態度上的腐庸及對高尚一詞的曲解
唔緊要,佢要攞威咪比佢囉,你地越嘈佢就越開心,何必比佢逹到目的呢.......

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-11-20 23:03 發表
請大家平心靜氣,佢講得啱,我地應該要支持用正版,

唔係邊有人肯出GAME比我地玩,我地應該多謝D肯出錢買正版既人,

所以唔應該同佢嘈,相反要用感謝之心對佢,齊齊講多謝先啱...

多謝..TWINESDR... ...
支持正版係一回事,但係佢話翻版係低賤啲,係令一回事,好想你明白到,正版係要得人專重,但係最基本係佢唔可以唔專重翻版,仲要話用翻版既人cheap啲lo.基本上佢唔話翻版cheap啲,啲人都唔會掉佢頂帽,燒佢數簿啦~

希望呢位超版明白事理,我地都係講道理既,我依家公開要求佢同我開mic大家討論下,請你都叫啲人咪洗版~唔該晒~

喂,每個人係社會有壓力,你家下做D唔公平嘅野係咪要同你傾偈呀? 
你想攞彩咩,唔好意思啊老闆!

引用:
原帖由 orangejuice 於 2009-11-20 23:07 發表
同番版人玩對抗輸左,條氣唔順???????
比個l4d2客到佢呀xD"

引用:
原帖由 mkc927 於 2009-11-20 23:07 發表
喂,每個人係社會有壓力,你家下做D唔公平嘅野係咪要同你傾偈呀? 
你想攞彩咩,唔好意思啊老闆!
咁佢有壓力 我有壓力 佢做乜野挑釁我?

宮心計都講我佛  你都係摺埋等收皮吧

引用:
原帖由 *飄流〃紫 於 2009-11-20 23:09 發表

佢想攞彩囉

引用:
原帖由 *飄流〃紫 於 2009-11-20 23:09 發表

因為佢想攞彩

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-11-20 23:07 發表

支持正版係一回事,但係佢話翻版係低賤啲,係令一回事,好想你明白到,正版係要得人專重,但係最基本係佢唔可以唔專重翻版,仲要話用翻版既人cheap啲lo.基本上佢唔話翻版cheap啲,啲人都唔會掉佢頂帽,燒佢數簿啦~

希 ...
大哥呀,我地用老番點可以咁理直氣壯架....

佢係一個公開既平台之上講啲唔公道既說話,咁我地就要出聲,用番公開既平台講出佢講既野唔公道既地方~

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-11-20 23:10 發表

大哥呀,我地用老番點可以咁理直氣壯架....
我用老翻,但係我會買正版

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-11-20 23:10 發表
佢係一個公開既平台之上講啲唔公道既說話,咁我地就要出聲,用番公開既平台講出佢講既野唔公道既地方~
去全民開講都申訴佢

我佛會打救佢的!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

大家出唻解決咗佢ㄚ

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-11-20 23:10 發表
同意 (拍手

出黎 隻抽呀 笨      

發新話題