16 12
發新話題

[疑問] Call of Duty Modern Warfare 2 盾牌問題

[Close]

Call of Duty Modern Warfare 2 盾牌問題

用盾牌係未冇得用槍??因為D 電腦可以用手槍GE~~~~~~~~~~

我淨係知用盾牌可以行埋去按E

引用:
原帖由 Pat. 於 2009-11-21 08:48 發表
用盾牌係未冇得用槍??因為D 電腦可以用手槍GE~~~~~~~~~~
電腦都可以申個手出黎 係牆後面 射你
自己玩就唔得

盾牌放眼在主槍位
所以只可戴/用手槍
Vlan小白大增...................
已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2009-11-21 16:54 發表
盾牌放眼在主槍位
所以只可戴/用手槍
聽聞要你支pistol開左雙槍skill先可以渣盾都用到槍

引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-11-23 01:59 發表

聽聞要你支pistol開左雙槍skill先可以渣盾都用到槍
我都想
得我都用la
其實MW2最勁的係shotgun= =
已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2009-11-28 04:01 PM 發表

我都想
得我都用la
其實MW2最勁的係shotgun= =
我都覺= =
由其係之aa12/雙散 = =
再配多把ACR就真係清場

新做版主...多多指教/  ﹏  \

引用:
原帖由 ThomasL 於 2009-11-28 19:19 發表

我都覺= =
由其係之aa12/雙散 = =
再配多把ACR就真係清場

最強的是M1887
變態的
之後ge係M1014
秒人的
已超過我忍耐度

你係咪無玩過AA12呀-.-M1887勁?

單一支M1887當然嘛嘛地...
但係有雙槍個陣就變到好似唔多洗錢咁...
行街做派彈狂人!!!
AA12唔差,只係彈藥少往往好快"精盡人忙"
不過都係個句...散彈槍真係好銀得人驚...
菲獵字

引用:
原帖由 tomli32 於 2009-11-28 20:49 發表
你係咪無玩過AA12呀-.-M1887勁?
有理由相信你未有M1887
加上ACR是無力清場的= =
AA12.......最多3kill...........廢的
已超過我忍耐度

ACR 唔係唔好,只係唔夠大力.
相對地我情願用支AUG...AUG 大力好多.
菲獵字

大力同準確係不能夠並存的......

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2009-12-5 12:19 AM 發表

有理由相信你未有M1887
加上ACR是無力清場的= =
AA12.......最多3kill...........廢的
但係我覺得把m1887射一下就上一下- -
射唔死咪玩完- -?

新做版主...多多指教/  ﹏  \

引用:
原帖由 ThomasL 於 2009-12-5 13:04 發表

但係我覺得把m1887射一下就上一下- -
射唔死咪玩完- -?
唔怕
有兩支
右開一槍上一下
之後左開一槍上一下
右開一槍又上一下
左開一槍又上一下
右開一槍又上一下
左開一槍又上一下
....................................................................

已超過我忍耐度

16 12
發新話題