發新話題

大家think大陆代表點呀

[Close]
引用:
原帖由 Feather_ 於 2009-11-22 19:38 發表

恩 了解了
佢都唔係同你講同埋你做咩紅左同大左個中出

知係可以講佢地係大陸都係赫赫有名-_-

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167241

佢地再黎多埸 冇lose 呵呵加油呀

引用:
原帖由 davyxd 於 2009-11-22 14:17 發表

快攻個隊膠到
大陸最後仲要屈溫泉,足利係入面開隱刀
o左

引用:
原帖由 jack_knave 於 2009-11-23 23:59 發表

大陸最後仲要屈溫泉,足利係入面開隱刀
o左
人地夠吹呀嗎= =!!!!

!!!!

好想睇       NIF vs 大陸代表.    !           me NiF Fans啊><    制裁 NiF_far...25  

有d人韶佢未同勁團打過先咁,呢d野係一d冇用過腦既說話!!

咁你都幾有腦 識話人冇腦 DD GD

回復 22# 的帖子

你錯字 同埋 你地祰團員係有做錯同埋 唔好咁唔理智ok?

回復 21# 的帖子

我都係nif fan...
2隊打埋一份既話真係好難講...
只可以睇下cool對唔對到佢la....

我只信肥妖  可惜佢比人掟左返深山
睇好大陸隊架喇
YUI*FlowerFlower*

大陸啦都係

引用:
原帖由 清凉丶风 於 2009-11-22 18:18 發表
香港同胞们貌似误会阿,参加比赛的队伍是由大陆队伍里可以去香港的人中出的,因为有很多人是没时间去香港的,他们属于不同的战队,并不是你们所想的大陆冠军队.... ...
賽前你們曾有人說

這次的隊伍是大陸幾個強隊一起組成的

也就算是 大陸的代表吧~~

若然輸了給香港的隊伍

也就是說大陸暫時還不及香港的

畢竟他們也是代表著大陸的信長團戰

我是這樣的認為
.

我覺得都ok勁呀!!好似= =

回復 27# 的帖子

你们的主场你们的平台你们的11.2版本,什么叫输了就不及?来VS平台打8.5A版本试试?说话要注意当下环境好么

引用:
原帖由 HunJai. 於 2009-11-28 19:22 發表

賽前你們曾有人說

這次的隊伍是大陸幾個強隊一起組成的

也就算是 大陸的代表吧~~

若然輸了給香港的隊伍

也就是說大陸暫時還不及香港的

畢竟他們也是代表著大陸的信長團戰

我是這樣的認為 ...
佢係話最勁d人落唔到香港囉
同埋幾個強隊組成咪又係5打5...
支持內地同胞隊

發新話題