發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
沖撞者
個CHARGER關我鬼事..仲有我冇整到d怪飛黎飛去..
我唔入SAFE ROOM係因為有人仲係好遠...我搵佢個名...之後整死佢
第一張有咩問題..ADMIN係可以用NOCLIP同比分比自己..

你地睇都睇唔清楚 就話人有病
我覺得你地SIN有病 LO

你地是否有小小CRAZY

仲收唔收人呀? 我想入呀

我想問點解我轉左冰模式射屍都好似冇特別咁既(火槍兵2LV)

尋日教區大橋戈度我都玩緊

ysh佢唔小心整走左條梯姐,其實戈時我開左jet,你地用jet就上到去=.="
不過尋日真係彈左好多次,仲要係入左game買完槍就彈=.=" 比番d錢我
不過呢排個server真係好lag,唔知係有56k人仕定係太多插件啦

尋日玩 無復活,無傳送兵技能,同埋真係....lag=.="

hihi 得閒搞下個server,唔需要ge野就del左佢,d bot真係on 3x3 又 百街
仲有cs刀好似有d問題,我有時會見到隻手變左smoker隻手,同埋吉完戈下有d問題
同埋可唔可以唔好放d cs槍係門口位呢,成日開門變左汁槍=.="
我個人覺得買witch呢個真係玩死人.........

引用:
原帖由 looking 於 2009-12-23 14:27 發表
我想問點解我轉左冰模式射屍都好似冇特別咁既(火槍兵2LV)
因為射一下ga咋
你再用冰彈射佢,佢會旭番

引用:
原帖由 莫加 於 2009-12-23 15:03 發表

ysh佢唔小心整走左條梯姐,其實戈時我開左jet,你地用jet就上到去=.="
不過尋日真係彈左好多次,仲要係入左game買完槍就彈=.=" 比番d錢我
不過呢排個server真係好lag,唔知係有56k人仕定係太 ...
根本就係佢自己on九九
無啦啦係條梯位整d箱係到頂住人唔比人上先
唔見得佢係唔小心囉 -.-

回復 142# 的帖子

add 我 MSN:[email protected]

你個ser把刀仔好怪(打人個時)

引用:
原帖由 莫加 於 2009-12-23 15:03 發表

不過呢排個server真係好lag,唔知係有56k人仕定係太 ...
係why so del的
佢玩野屈我lol

回復 145# 的帖子

你都成日玩野啦!
而家開始你唔係ADMIN啦! GOOD!

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2009-12-23 15:57 發表
你都成日玩野啦!
就算佢唔係admin, 都勁玩witch勁玩野啦~~ -0-
佢之前仲要係admin, 可以想像得到.....

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2009-12-23 15:57 發表
你都成日玩野啦!
why so serious?
game既本質就係玩

引用:
原帖由 cyruscmh 於 2009-12-23 15:58 發表

就算佢唔係admin, 都勁玩witch勁玩野啦~~ -0-
佢之前仲要係admin, 可以想像得到.....
係你唔識打witch姐
刀都斬得死!

引用:
原帖由 YSH=] 於 2009-12-23 16:00 發表

係你唔識打witch姐
刀都斬得死!
你識技術唔代表人地識

發新話題