發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
唔該hihi你改改buy插件,刪哂召喚特感D功能,有人亂用

引用:
原帖由 ping426 於 2009-12-23 16:24 發表
唔該hihi你改改buy插件,刪哂召喚特感D功能,有人亂用
唔係亂用
train下同witch單挑都唔比咩

回復 151# 的帖子

刪左respawn 又刪召喚特感.個server 冇野玩...

你個把唔係cs刀仔

可唔可以del哂我d 兵種記錄??
名:SikFai
唔知點解-127經驗..

其實仲有邊幾個係admin

回復 155# 的帖子

幫你set 好 la   
ok?

呢家-481經驗...
唔知點解可以屈兵種lv...呢家49..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你地coop ser  admin....(某)  
好自私....
剛剛果場...明明我入左安全室佢處死左我
咩事先...佢就係為左開糖廠個 車立
咁個降傘系統要黎做咩?
最後仲要全滅死哂....
一個入到已經可以過版喇喎

之前仲有d係到亂9放野

回復 159# 的帖子

佢真係尊重L4D2遊戰規則...

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-12-23 18:59 發表
呢家-481經驗...
唔知點解可以屈兵種lv...呢家49..
應該係你升級個兵種時, 個server未update得切你個經驗...
咁當你不停咁升級, 最後就會出現負數......= =""

回復 144# 的帖子

把CSS刀係咁 之前呢個SER未有CSS刀係第2個SER人地比過一次我用
一模一樣 可能STEAM無念住比把CSS刀我地玩啦

引用:
原帖由 cyruscmh 於 2009-12-24 01:32 發表

應該係你升級個兵種時, 個server未update得切你個經驗...
咁當你不停咁升級, 最後就會出現負數......= =""
哦 完來係咁........
上次仲以為可以無限兵種經驗屈到扣百幾經驗 今次4百幾
幾時先玩完

COOP server 已於v-lan COOP 01 開放

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-12-24 03:59 發表
把CSS刀係咁 之前呢個SER未有CSS刀係第2個SER人地比過一次我用
一模一樣 可能STEAM無念住比把CSS刀我地玩啦
把刀攻擊個陣(揮個下)都唔係把cs刀黎

發新話題