發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
CSS 刀 , 盾 及 棒都可以買同用

段片好lag=.=你用幾fps- -

咪白痴喇...
cs刀仔個d我個server神早有+現在都有
你竟然仲話獨有
真是井底之蛙!!!

本人請教hihi1210一些問題,或針對敝伺服器作出提問:

1. 我想插件太多導致伺服器經常斷線應該是常見問題(剛剛玩的時候大家好幾次都在第三區斷線),但不改善的話玩家難以破關,hihi1210有沒有打算移除一些大家較少使用的插件?

2. 防暴盾我沒記錯的話應該是別人弄的Mod,不是KDT團自製的。我認為防暴盾實在非常參差......半邊屏幕掩蓋之餘,攻擊動作也十分怪異,如果可以的話我建議從pak01_dir.vpk刪除這個武器。

3. 伺服器中不時出現失去Texture問題(即變成黑色及紫色的圖層),是伺服器負荷太重,還是我的問題呢?這個我不太清楚,請hihi1210親自查一下......

之後問一些關於KDT團的資訊:

4. 加入KDT團需要經常參與Versus Mode嗎?我比較喜歡Campaign及Realism,Versus Mode玩得很孬,但又想加入KDT團,請問我符合資格嗎?加入KDT團之前需要測試嗎?

最後是其他事項:

5. 沒在伺服器抄下你的MSN...可不可以在此傳給我?

玩家 KT*x言 上

回復 169# 的帖子

多謝 reply
首先我地團名係 KDT not KDF

1.已經嘗試減少插件,停開VS Rank 減 ping
2.pak01_dir.vpk係我自己改既先對應刀,盾,棒
我自己再改d file 先可同時新加3武器
點解要除去呢?多d武器揀.玩家可以唔用
3. 我都唔知咩問題,但係唔關負荷太重事
4.KDT 招收任何人,大家交流下.技術不拘
5. [email protected]
引用:
wongkc987
咪白痴喇...
cs刀仔個d我個server神早有+現在都有
你竟然仲話獨有
真是井底之蛙!!!
我話KDT獨有 not 全地球獨有
德國人一早有 la

回復 168# 的帖子

你個SER關我地鬼事...我地做緊宣傳未加D獨有既字眼...唔得咩?
你行開一邊啦!你就白痴!你連做宣傳個D吸引人既字眼都唔曉!
仲有我地SER整咩你可以提出意見..但你咁既態度..係提出意見咩?
你根本想串人!

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-24 11:53 發表
多謝 reply
首先我地團名係 KDT not KDF

1.已經嘗試減少插件,停開VS Rank 減 ping
2.pak01_dir.vpk係我自己改既先對應刀,盾,棒
我自己再改d file 先可同時新加3武器
點解要除去呢?多d武器揀.玩家可以唔用
3. 我都唔 ...
抱歉連團名也打錯......真不好意思......@@ 不過先還是謝謝你的解答。

仲未開番 ser 既 ??? 我好想玩啊 , 你個ser 真係好正

hihi1210 went to Mainland

ok, server is opened in coop 01

我又有不情之請想hihi1210幫幫忙:

1. 我在KDF論壇注冊了(用戶名:阿言),但系統沒有寄我激活郵件(我的E-mail:[email protected]),請問可不可以幫我一下?

2. 我有意加入KDT的L4D2團.......有勞你批核了。或者我的帳號正常啟用後再申請也可以,你決定吧。

3. 我想刪除 KT*x言 玩家的記錄.....負經驗值害我甚麼技能也升不了級......

1+2. 你pm stephen

3.已delete

-----------------------
server update: 殺怪掉寶已update,支援各特感掉寶及寶物已更新
                       偵察到過10人自動轉專家

已PM, 正等待回覆, 勞駕HIHI1210了 @@

hihi1210遲D改mod...武士刀變高達劍XD個盾牌變成光盾

hihi開場唔指定係邊個ser...搞到冇得玩... 好既admin全軍復末...戰敗

發新話題