發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
個server冇事嗎?!
點解入唔到既..
入到既話就郁唔到...
琴日玩仲好好地架

回復 106# 的帖子

I think is the bug of 2.0.0.5 4045
I will update to 2.0.0.6 tomorrow maybe can fix the problem

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-12-13 18:00 發表
用彈之前禁一禁E製有幾煩姐
絕對有麻煩,你拎槍/開門/開制都會按到e制,有時會不自覺用左浪費左d彈

回復 108# 的帖子

But i have seted , if you aim at the door,it cant change your special ammo

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-14 20:32 發表
But i have seted , if you aim at the door,it cant change your special ammo
但拎野會轉到= =

凍結彈只可以狙擊兵用得嗎?.....
不可以買= =我玩狙擊兵 但人地唔係狙擊兵又有凍結彈
我好唔低...
兵種高lv有咩用 點解我狙擊兵 15lv冰人仲係6秒?? 55粒子彈...
最多兵lv幾多?

引用:
原帖由 林普布丁 於 2009-12-14 21:01 發表

但拎野會轉到= =
x2
轉g掣都得嫁~~~~

建议将重生插件去除....呢个插件好浪费玩家时间....

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-13 11:52 發表
你提意咩制?
G制

轉彈方面真的不好用E
因禁E時唔小心轉左(好似用機槍等)

回復 114# 的帖子

ok,i will change to G

引用:
原帖由 huxiaohua520888 於 2009-12-17 18:07 發表
建议将重生插件去除....呢个插件好浪费玩家时间....
好同意. . . .回血都冇問題
重生成日導致卡關 .. .

KDT server open in v-lan l42 01 again
version 2007
and respawn is not allowed now

Hi 德仔1210
HIHIHIHI

我系game入边做医疗兵但系唔知怎样买医疗弹帮队友加血....
有某人可以教教我怎样可以买到医疗弹...

發新話題