發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
兵種轉子彈 我覺得可以改改唔好用E, E掣太常用 有時會唔覺咁飛晒d彈都唔知.... = =

引用:
原帖由 林普布丁 於 2009-12-14 21:01 發表

但拎野會轉到= =
x2
轉g掣都得嫁~~~~

引用:
原帖由 ping426 於 2009-12-21 21:47 發表
不如將個ser個D人的上限較8人,但係實際有16人 係server browser先入到@@
好似之前L4D咁 :lol

冇睇POST個D人就入唔到:lol :lol
反對....
有時開server browser會彈機 = ="

唔該管下個場d admin啦
例如個d咩YSH丫
係個場到build堆垃圾頂位晒丫, delete左條梯丫, 將d人搬走晒丫
弱智到震

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-22 22:14 發表
我好少管個場,我好唔得閒...,佢幾時做 E d 野. 我唔知...
講真
個場係你既
你由得d弱智人去咁樣做admin的話
都冇人阻止到你既~
我只不過覺得係, 一個女server比d弱智admin搞成咁既話
好可恥o者

引用:
原帖由 莫加 於 2009-12-23 15:03 發表
尋日教區大橋戈度我都玩緊

ysh佢唔小心整走左條梯姐,其實戈時我開左jet,你地用jet就上到去=.="
不過尋日真係彈左好多次,仲要係入左game買完槍就彈=.=" 比番d錢我
不過呢排個server真係好lag,唔知係有56k人仕定係太 ...
根本就係佢自己on九九
無啦啦係條梯位整d箱係到頂住人唔比人上先
唔見得佢係唔小心囉 -.-

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2009-12-23 15:57 發表
你都成日玩野啦!
而家開始你唔係ADMIN啦! GOOD!
就算佢唔係admin, 都勁玩witch勁玩野啦~~ -0-
佢之前仲要係admin, 可以想像得到.....

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-12-23 18:59 發表
呢家-481經驗...
唔知點解可以屈兵種lv...呢家49..
應該係你升級個兵種時, 個server未update得切你個經驗...
咁當你不停咁升級, 最後就會出現負數......= =""

次次都總係會有d人係到玩門既....
唉 = =""

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-4 18:11 發表
你個ser 個d admin去哂邊呀
個(鬼見愁同cmsl)係咁tk我
又無得踢佢
我就係咁比佢tk
玩鬼咩

事發係咁
我用連散幫自己友+hp
咁我拎個血包出來睇下邊個少血
比我搵到少血既人
我就走埋去射一槍
點知幫幫下幫埋(鬼見愁)+ ...
個server d admin咪又係玩埋一份既....

引用:
原帖由 ping426 於 2010-1-5 17:13 發表
玩的意思係TK定係玩其他??
梗係玩野既玩啦
例1: 勁起野擋住d怪擋住d人丫......

引用:
原帖由 ping426 於 2010-1-5 17:51 發表
點擋??起硬的野(不能動)??我玩個時佢起門喎,擋住??
例1丫........ = =

引用:
原帖由 ping426 於 2010-1-5 19:52 發表
佢冇起硬野wo
係你玩時個個冇o者

發新話題