發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
引用:
原帖由 cswsss 於 2009-12-8 09:31 發表
謝謝↑
有問題回報 傳送兵係傳5到--  試過g同h  尋日想玩ysh時發現5得
因為我就唔比你傳

引用:
原帖由 emersom 於 2009-12-8 21:25 發表
可唔可以比個起野插件????其實我玩L4D大部分都係因為可以起野~~~Just for this!!!
上SMPTT個forum就有

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-10 19:45 發表

!buy 會有.
實用類第2頁
即係入左實用menu 再按9 去下一頁會見 冰彈(狙擊專用) 就係

--------------------------------------------------------------
仲有 server 已 更新,每個地圖出去既 safe room 門前都有 4  ...
今日你生日?

引用:
原帖由 莫加 於 2009-12-23 15:03 發表
尋日教區大橋戈度我都玩緊

ysh佢唔小心整走左條梯姐,其實戈時我開左jet,你地用jet就上到去=.="
不過尋日真係彈左好多次,仲要係入左game買完槍就彈=.=" 比番d錢我
不過呢排個server真係好lag,唔知係有56k人仕定係太 ...
係why so del的
佢玩野屈我lol

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2009-12-23 15:57 發表
你都成日玩野啦!
而家開始你唔係ADMIN啦! GOOD!
why so serious?
game既本質就係玩

引用:
原帖由 cyruscmh 於 2009-12-23 15:58 發表

就算佢唔係admin, 都勁玩witch勁玩野啦~~ -0-
佢之前仲要係admin, 可以想像得到.....
係你唔識打witch姐
刀都斬得死!

引用:
原帖由 ping426 於 2009-12-23 16:24 發表
唔該hihi你改改buy插件,刪哂召喚特感D功能,有人亂用
唔係亂用
train下同witch單挑都唔比咩

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-10 14:19 發表
added L4D2 Melee Weapons Mod plugin  , made by me
唔係我漢化咩?

引用:
原帖由 chris1701 於 2010-4-20 17:55 發表

多謝你,以後就更多人可以下載新場,係wo,我更新左no mercy 7.1,支援所有模式

用既時候有咩注意,只係人地入黎要down哂清單入面既圖先玩得?
你要開兩個ser
一個download地圖
一個玩

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-21 15:51 發表
電腦復活
hey,我地後日一齊玩

發新話題