發新話題

點解唔肯買正版?

[Close]

點解唔肯買正版?

呢隻GAME 真係唔值2XX?
破解可以慳番D錢就可以作為理由??
整一隻既GAME 幾十到幾百人都要用唔少時間去整 D人咁辛苦整隻GAME出黎
10個有9個破解版 使用犯法的破解版 有尊重過創作遊戲的人嗎?

呢隻game係香港都唔知搵唔搵到一百萬

引用:
原帖由 superxcat 於 2009-11-24 16:10 發表
呢隻game係香港都唔知搵唔搵到一百萬
有OLG係台灣香港 2個月有1億 網龍旗下

又黎大理論=-='' 點解次次有game出都要討論呢個問題=-=
成日都要全世界跟自己標準黎行
你唔悶我都悶la......
你覺得有問題ge 都係個句 唔好用lo
噤正義 不如走上去做高官 到時咪由你話事lo

引用:
原帖由 kitkitdas 於 2009-11-24 16:11 發表

有OLG係台灣香港 2個月有1億 網龍旗下
我當佢一隻平均250蚊咁計,一百萬佢要賣4000隻
都唔知賣唔賣到咁多隻
250$係計埋鋪頭都有賺,如果計純利唔知得唔得呢

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-11-24 16:13 發表
又黎大理論=-='' 點解次次有game出都要討論呢個問題=-=
噤正義 不如走上去做高官 到時咪由你話事lo ...
高官唔係想做就可以做到

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-11-24 16:13 發表
噤正義 不如走上去做高官 到時咪由你話事lo ...
我只係認為  D人犯法 都唔肯用正版 要有權力都要有義務 唔洗付出 就想玩 仲可以好有理論咁講出黎

我屋企連埋條女4個人玩....
條數就係2xx x 4 ... 成千-.-
加上窮困-.-...呢隻game真係值
但左計右計就放棄買正版=.=

2xx$玩你1年 即是每日1$都唔使

真搞笑....
隻game唔賺......

如果佢搞到好似online咁...
賺到開行........
一定!!!

how about  COD6

引用:
原帖由 superxcat 於 2009-11-24 16:14 發表

我當佢一隻平均250蚊咁計,一百萬佢要賣4000隻
都唔知賣唔賣到咁多隻
250$係計埋鋪頭都有賺,如果計純利唔知得唔得呢
係好難 但唔多明OLG 既吸引力點解可以咁大

回復 7# 的帖子

噤你叫生產商經民事索償LO
冇破解GE話 我寫包單 隻GAME 一定唔會太HIT
另外正版本身都有BUG 佢唔係靠破解版個到作出修正...
玩正版?等彈GAME好了

大家要注意...l4d 既壽命係好短...上集玩左4個月經已冇玩...俾d人改到唔3唔4 ,幾十人場9衝..對抗9玩...   買正版呢個位都係個人觀點問題...我覺得值得去買黎儲就會去買..唔值自然就破解版了

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-11-24 16:27 發表
噤你叫生產商經民事索償LO
冇破解GE話 我寫包單 隻GAME 一定唔會太HIT
另外正版本身都有BUG 佢唔係靠破解版個到作出修正...
玩正版?等彈GAME好了
咁樣又係一個破解理由?

發新話題