發新話題

點解唔肯買正版?

[Close]
引用:
原帖由 22029205 於 2009-11-24 18:19 發表

樓主既角度係尊重創作者
你既角度係金錢
唔同角度有咩好傾?
每個人觀點唔同
係冇野好傾 我都係舒發我對破解版與正版既感情
個個人都有自己睇野角度 唔通果個都要同樓主一樣咁睇野?
咁全世界咪變得好沒趣?

算啦
呢d野無得嘈既
每個人既觀點都會因佢地既經濟狀況,個人觀念,家庭/學校教育同經驗而改變
呢個問題係無真正既答案
無謂為呢個問題而傷和氣

希望大家L4D2 玩得開心
わーはー そーなのか?

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-24 18:20 發表
好一個緊貧富懸殊!我上年通識岩岩講完
今年剪報都做左,經公都教左XD

只從樓主既角度黎睇咪佢個角度d人玩晒?
個個人都會同樓主一樣?
得閒約埋上vlan 反下貧富懸殊

回復 48# 的帖子

唔喇~.~今年中3要努力讀書 重要重要
MyNameIs

「解破好玩d心入面好多都係因為錢?」
有幾可話破解好玩?我覺得話冇錢多...
你認為真係個個咁有錢?2家打機大人唔係好多,多既係學生...
你識唔識字架學生哥,通識讀到你咁戇居既,我咪講左無錢囉,汁人口水尾仲以為自己講岩左既你
睇清楚d,我估你唔會係色盲

「唔捨得同無錢既人無論如何都唔會買?」
無錢點買?唔捨得又點去有個動機去買?
你copy我句野又以為自己講岩左?我咪講左囉,理解能力差左d wo學生

「假如我而家都玩緊完美解破,同正版一樣無分別
隻game好值得我去玩正版,但而家既我會唔會去買??
我老實咁講我自己就100%唔會囉,買黎做咩??」
乜你真係覺得好多人都好似你咁有心玩完解破ok既會去玩正版??
我會,,,值得既就會買黎收藏lo...我個人一定係咁...
斷章取義!!下面果句你唔copy埋既?!我咪話你會囉,唔識字?!

「乜你真係覺得好多人都好似你咁有心玩完解破ok既會去玩正版??」
雖然我知道係冇可能有個實數...
但呢個問題已經有一半以上係隻game自身...

邊個話架?!

仲有...你要知道你一直都係係既角度黎諗...
你都要知道你都係一直用緊你既角度去諗野同話人。

$2xx同$0你揀邊隻??
如果我係超有錢~買埋俾你又點話姐~~

這個嘛...這位大哥...先看清你自己打的東西...

「師兄我的確唔知亦計唔到有幾多人會玩完解破再去買正版
得罪d講句,個個都話解破好玩d心入面好多都係因為錢
唔值得唔捨得或者無,我估唔捨得同無錢既人無論如何都唔會買
唔值得既可能玩完覺得值會比錢買
但你諗真d,假如我而家都玩緊完美解破,同正版一樣無分別
隻game好值得我去玩正版,但而家既我會唔會去買??
我老實咁講我自己就100%唔會囉,買黎做咩??
乜你真係覺得好多人都好似你咁有心玩完解破ok既會去玩正版??
我無話無,我只係覺得呢部份既人只係極極極少數,根本數都數得晒姐」

「你識唔識字架學生哥,通識讀到你咁戇居既,我咪講左無錢囉,汁人口水尾仲以為自己講岩左既你
睇清楚d,我估你唔會係色盲」
你開頭冇講冇錢...我配合緊你...我汁你口水尾係想你知我答緊你邊條問題...
色盲..仲話我讀到戇居...唉~呢個我無言...

「你copy我句野又以為自己講岩左?我咪講左囉,理解能力差左d wo學生」
同上我copy你係想你知我答緊你邊條問題
仲有...關理解能力咩事=]?請講解

我已經用開山引號,係引言....同得唔岩請講解

「斷章取義!!下面果句你唔copy埋既?!我咪話你會囉,唔識字?!」
你冇話我唔會lo....你白痴?

「邊個話架?!」
我話

「你都要知道你都係一直用緊你既角度去諗野同話人。」

第1,2個回答唔係lo....
第3,4個我認係
但你睇睇你自己,句句都係自己角度lo=]
MyNameIs

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-11-24 18:46 發表
$2xx同$0你揀邊隻??
如果我係超有錢~買埋俾你又點話姐~~
依家D青年,拎晒D錢去援交,裝身,買電話,唉,冇錢?
抵制破解.

我冇錢買正版....我好窮....

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-24 18:51 發表
這個嘛...這位大哥...先看清你自己打的東西...

「師兄我的確唔知亦計唔到有幾多人會玩完解破再去買正版
得罪d講句,個個都話解破好玩d心入面好多都係因為錢
唔值得唔捨得或者無,我估唔捨得同無錢既人無論如何都唔會 ...
讚成 而家大多數青少年 太自我中心
用自己既角度去諗野 以評人地是對否錯
http://img5

回復 55# 的帖子

我是青少年=]但....我起碼有兩個答案係以大多數人黎講lo...
佢....唉....你自己睇下佢自己講既野...
好仲似亂過我,..我都差d理解唔到佢up緊咩
MyNameIs

引用:
原帖由 愛影。冷雨 於 2009-11-24 18:56 發表

讚成 而家大多數青少年 太自我中心
用自己既角度去諗野 以評人地是對否錯
除左自我中心問題外
玩解破都可能係一個社會問題
你可以睇睇 #42 既回復

好多原因既,存在即系合理,你唔可以怪玩家噶,如果國內法規完善,消費水平高,唔好¥200+,就算¥400幾都有人buy拉

引用:
原帖由 lfppo 於 2009-11-24 18:51 發表

依家D青年,拎晒D錢去援交,裝身,買電話,唉,冇錢?
你講緊 係女性 唔係男性

你地個個都話冇錢
只係假象下話
冇錢既連部玩得L4D2既電腦都冇啦
學咩人玩破解?

發新話題