30 12
發新話題

cs source 裡面地震呀!!!

[Close]

cs source 裡面地震呀!!!

=.=

我想講 e到係cs1.6唔係css

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-12-11 02:25 發表
我想講 e到係cs1.6唔係css
錯!!!!!!!
css係cs既一種
但係cso唔係

css同cs關咩事? 真係 心諗 你做狗

CSS = Powered by Source

樓上成班唔識野
CS1.6 = Powered by amx

明顯CS1.6 舊個CS:S 味玩過就話人

同埋一睇就知
樓主上到去用刀,無估錯佢係禁左鍵,而斬法同唔同1.6,而且如果禁右鍵既話,下次再斬既時間會耐d
同埋e道係"Counter-Strike 區",唔係"Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Source 彈開區"

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-2-26 16:15 發表

樓上成班唔識野

同埋一睇就知
樓主上到去用刀,無估錯佢係禁左鍵,而斬法同唔同1.6,而且如果禁右鍵既話,下次再斬既時間會耐d
同 ...
照字面上解釋 steam叫cs1.6係Counter-Strike
而個區名係 絕對武力 Counter-Strike
Ace* ' v '

引用:
原帖由 siuchu328 於 2010-2-26 21:10 發表

照字面上解釋 steam叫cs1.6係Counter-Strike
而個區名係 絕對武力 Counter-Strike  
絕對武力 Counter-Strike 這可算是一個系列
而且vLan 沒有 絕對武力 Counter-Strike :Source 區

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-2-26 22:01 發表

絕對武力 Counter-Strike 這可算是一個系列
而且vLan 沒有 絕對武力 Counter-Strike :Source 區
所以冇提供css玩家係到交流意見lolz
Ace* ' v '

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-2-26 16:15 發表

樓上成班唔識野

同埋一睇就知
同 ...
CS1.6 = Powered by amx 已笑
cs 係hl既mod黎
css 係用source引擎 即係hl2 mod

仲有
cs係一隻game
1.6 只係佢個版本
cs係一個系列 無錯 係一個系列
不過 e個系列 最早既就係 cs

姐係冇amx就玩唔到cs1.6?

不是
不用hl2 也可玩CSS
你有左CS1.6 = amx

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-2-27 23:04 發表
不是
不用hl2 也可玩CSS
你有左CS1.6 = amx
你話?
唔好識少少扮代表
amx 係一個插件黎
可裝 可唔裝
而hl2 係必要的
你開css 係工作管理員 就會見到hl2.exe

引用:
原帖由 kaho12123 於 2010-2-27 23:17 發表

你話?
唔好識少少扮代表
amx 係一個插件黎
可裝 可唔裝
而hl2 係必要的
你開css 係工作管理員 就會見到hl2.exe
amx 係一個插件黎 (依句good)
姐係好似依家source個sourcemod咁

but.....

css可以唔用hl2都得
hl2係一隻game
source係一個引擎
如果你只係買css唔買hl2係開到Counter-Strike :source既
好記得係工作管理員所睇到既hl2.exe係source引擎來
唔係解作隻game-.-

lol?

引用:
原帖由 simon05312008 於 2010-3-7 01:09 發表

amx 係一個插件黎 (依句good)
姐係好似依家source個sourcemod咁

but.....

css可以唔用hl2都得
hl2係一隻game
source係一個引擎
如果你只係買css唔買hl2係開到Counter-Strike :source既
好記得係工作管理員所睇到 ...
係可以唔洗hl2
但係 一定要有一個hl2.exe係入面先開到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

30 12
發新話題