25 12
發新話題

論:點解正版鬥士咁鐘意係e到開post打救老番(本人中立)

[Close]

論:點解正版鬥士咁鐘意係e到開post打救老番(本人中立)

明知好多老番集中係到仲要大大條道理話番版錯?

p.s:本人並不想引起罵戰,只討論,不罵戰,謝謝

又黎-0- 慳番啖氣LA-0- 開呢D 無意義GE POST=-=''
開呢D POST 點會只討論=-=''

咁唔通玩番版冇錯?      

回復 3# 的帖子

2家好似唔係講緊錯唔錯wo~~
MyNameIs

番版正版都係打機姐.打機打到罵戰..有時睇到真係有d想笑~"~

引用:
原帖由 ysh021003 於 2009-11-25 18:01 發表
咁唔通玩番版冇錯?      
請勿問非所答,謝謝

因為玩番版既人多
正版既人少
玩正版既人可以透過插玩番版既人
顯得自己道德高尚同有品
同時比人知道自己係少數玩正版既有錢人類

人地可能係好心想改正個錯誤思想既姐, 不過都好既當幫d game商宣傳下,吸引多d人買,咁下次大家咪有得繼續玩囉, 好似cod咁之麻 cod2 因為pc太多老番,cod3就停左唔出係pc度,之後大家咪又x到佢媽媽聲,但同時個問題就係 ,你唔買正版,人地邊有錢做開發
anyway 打機姐,唔洗動真氣, 覺得值既就買正版,唔值咪繼續老番,不過要記住,好有可能有一日唔會再有game出姐

回復 7# 的帖子

但我有玩正版又有玩老番
MyNameIs

引用:
原帖由 wch902 於 2009-11-25 18:14 發表
因為玩番版既人多
正版既人少
玩正版既人可以透過插玩番版既人
顯得自己道德高尚同有品
同時比人知道自己係少數玩正版既有錢人類
買到正版都唔一定係有米人士既
我都係買正版la
我都係靠d飯錢先買到
仲有....
我l4d1都係正版
咁唔通有問題咩....
e個世界大把人玩番版la
有冇人敢話一定唔會玩老番
一定買正版咁型

又冇標明只準番版係到討論當然會有正版係到啦=]
人地唔鋸咪開POST囉仲有其他理由咩?
搞笑丫你?

引用:
原帖由 黃仁龍 於 2009-11-25 18:31 發表
又冇標明只準番版係到討論當然會有正版係到啦=]
人地唔鋸咪開POST囉仲有其他理由咩?
搞笑丫你?
假設你岩,咁樣我假設你條褲冇寫名,咁我係咪可以偷你條褲??
仲有,唔該你態度好d,e到唔會好似你屋企咁樣,縱容你咁樣討論。

最後,希望大家玩得快樂!

引用:
原帖由 makoh 於 2009-11-25 18:18 發表
人地可能係好心想改正個錯誤思想既姐, 不過都好既當幫d game商宣傳下,吸引多d人買,咁下次大家咪有得繼續玩囉, 好似cod咁之麻 cod2 因為pc太多老番,cod3就停左唔出係pc度,之後大家咪又x到佢媽媽聲,但同時個問題就係 , ...
pc game市場其實一直委縮緊
因為太難賺錢
有d國家可以合法玩番版tim
所以遊戲機勁多game出
pc就勁少

如果你講到呢句

甘就問下 係咪你屋企樣樣都係正版...

mp3 , dvd , psp
是否正版??

如果你真係樣樣係...

我贊成你講得岩

實話=.=用破解關佢地咩事??

25 12
發新話題