25 12
發新話題

論:點解正版鬥士咁鐘意係e到開post打救老番(本人中立)

[Close]

回14#

我PSP玩UMD, 電腦玩正版, DVD都係買既
NDS又係買正版玩... wii又係, PS 3又係... 又會買CD
正版windows
打war game都唔用國狗同唔用COPY
咁我係唔係唔正常 囧...

講真
我覺得你係呃ing post

引用:
原帖由 cdevfr1b 於 2009-11-25 18:38 發表

假設你岩,咁樣我假設你條褲冇寫名,咁我係咪可以偷你條褲??
仲有,唔該你態度好d,e到唔會好似你屋企咁樣,縱容你咁樣討論。

最後,希望大家玩得快樂! ...
Although I am a pirate player, I just cant help telling you off here, you think your "example" is relevent and reasonble??  假設你條褲冇寫名,咁我係咪可以偷你條褲?? it means that vlan forum is only for pirate players???  people cant access to vlan forum if they are not private players???  you are such a navie person who think yourself is always right. Plus, your topic is a trash. Just go home Keep your mouth shut and play your game

引用:
原帖由 cdevfr1b 於 2009-11-25 18:38 發表

假設你岩,咁樣我假設你條褲冇寫名,咁我係咪可以偷你條褲??
仲有,唔該你態度好d,e到唔會好似你屋企咁樣,縱容你咁樣討論。

最後,希望大家玩得快樂! ...
[offtopic]你d說話真係稀奇古怪兼語無倫次,睇得明d字睇唔明語意

雖然我係玩正版,但都覺得d正義JJ太濫,亂咁開post亂咁插,又唔諗下自己屋企有幾多樣野係老番
不過我都見過有d老番玩家一見到正版玩家就勁冇禮貌,侮辱奚落既言語乜都講得出

[正題]開埋哂d煩post,引起對罵咪就係你呢d煩膠囉[正題]

我L4D1翻版,L4D2玩正版。我唔覺得翻正係兩回事
大家都係打機
只係正版多野玩D(成就)
翻版平D咁解
如果持有正版人士罵翻版人士
我覺得佢比玩翻版的人更冇品

大陸及台灣佬要做生意嗎明唔明呀,腦細

我係正板pc game既人
但我覺得玩dl ,或老番完全係冇問題
打舖機姐,有咩所謂

引用:
原帖由 holun316 於 2009-11-25 22:00 發表
我PSP玩UMD, 電腦玩正版, DVD都係買既
NDS又係買正版玩... wii又係, PS 3又係... 又會買CD
正版windows
打war game都唔用國狗同唔用COPY
咁我係唔係唔正常 囧...
冇話你吾正常

但你有能力講 呢D說話

各位記得電影 劇集 歌個D記得用正版丫
用下載比D有錢人睇吾起架

回復 18# 的帖子

正義之師第二擊 雞腸出擊
如閣下覺得呢類post係垃圾 唔該 去埋 點解唔肯買正版個post
我都唔明 我地只係話玩破解無問題
你地就理解為 玩破解才是正確....
唔該啦 講英文 搏人唔識睇咩
d grammer 好有問題呀

25 12
發新話題