發新話題

比賽: Friendship vs 大陆代表队

[Close]
7神知5知第3場 who開場??
**********內容含有sm成份**********

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-11-29 19:21 發表
7神知5知第3場 who開場??
我地開................
人無千日好 花無百日紅

大陸win左    花delay 3秒= =

引用:
原帖由 書亞哥 於 2009-11-29 19:22 發表
大陸win左    花delay 3秒= =
我開頭3秒.. 後尾仲要4-5秒=.=       玩到好無引
人無千日好 花無百日紅

甘happy?           369369
**********內容含有sm成份**********

我反而愈玩愈順,,第二場好激戰,,多謝指教=]

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-11-29 19:22 發表

我開頭3秒.. 後尾仲要4-5秒=.=       玩到好無引
=.=.....sm.........

大陸開場花delay
花開場大陸delay
公平?要等到4強lu

引用:
原帖由 丸〞 於 2009-11-29 19:14 發表
所以說大陸隊一直都是靠運氣呢..
不要跟我說輸了是延遲是怎樣 延遲我想只影響到 反應..接技?? 有看rp 識玩的都知佢地連走位出裝都有問題.. 怎玩?
運氣也有用完的一天 ^_^ ...
玩信長最重要的就是反應and連技...

如果delay 怎麼走位?...

出裝問題? 裝備有固定的?...

不爽的去大陸平台踩場吧...
人家可以上來香港平台比賽...
香港人有這樣的回應?.....

我見到人水到
但係動不了=.=
硬吃服大-.-
秋風都睇到o哂咀

引用:
原帖由 恨死 於 2009-11-29 19:26 發表

香港人有這樣的回應?..... ...
不爽我的話跟我打吧? 你是大陸隊的-.-?
NiF_End-

引用:
原帖由 丸〞 於 2009-11-29 19:27 發表

不爽我的話跟我打吧? 你是大陸隊的-.-?
算啦... 我諗佢係大陸隊d 粉絲 /.\

人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 恨死 於 2009-11-29 19:26 發表

香港人有這樣的回應?..... ...
出裝問題就是出裝問題 正常英 對住石川果心 唔能買褲? 你係咪HI大左?
NiF_End-

回復 147# 的帖子

炒絲   神手

打錯字渣ma             =.=
人無千日好 花無百日紅

發新話題