發新話題

比賽: Friendship vs 大陆代表队

[Close]
我想回一回上 呢個世界得一鍾玩法??   玩法係人去發掘 !! 我想唔洗去批評人地點玩

引用:
原帖由 z東z 於 2009-11-29 19:34 發表
我想回一回上 呢個世界得一鍾玩法??   玩法係人去發掘 !! 我想唔洗去批評人地點玩
沒辦法...

人家思維只有那麼長...

除了嘴泡之外就沒別的了...

.............

.............

.......

第2場內地win?

y mo replay?

引用:
但發掘d唔好既野 都唔係一件好事=.=
人無千日好 花無百日紅

引用:
嗯... 石川果心 吾買富 我g佢地係神 讓到甘 是吾是?-3-

請不要在我們的貼罵戰好嗎~.~"

吾買褲其實幾好

買手劍去汁兵 gd?
**********內容含有sm成份**********

引用:
原帖由 恨死 於 2009-11-29 19:36 發表

沒辦法...

人家思維只有那麼長...

除了嘴泡之外就沒別的了...
沒辦法. 人家除了在論壇說話  就沒別的了.     只懂盲目幫大陸隊.    我除左識嘴泡之外仲識打信長 你識嗎?
NiF_End-

幾時先有結果

第3回合哪个赢了???????

大陸出裝好特別 睇落去佢地好似
未打實力咁..-3-吾知有咩古惑招

第3場 差唔多開波.............
人無千日好 花無百日紅

點解仲唔見第2場rp
想睇下delay3秒的玩法-。-

-_-一堆智障 旁外人睇戲就算啦 係要加嚴加醋

我支持大陸隊架

就算輸 有幾可會睇到佢地賴乜賴乜

小喇叭!一堆嘴炮onX

引用:
原帖由 [HoPe]LuN 於 2009-11-29 19:39 發表
點解仲唔見第2場rp
想睇下delay3秒的玩法-。-
想睇既話 睇我長中is ok      -.- (唔好插)
人無千日好 花無百日紅

發新話題