發新話題

比賽: Friendship vs 大陆代表队

[Close]
點解無第2場rp x2 好心急 想睇

引用:
原帖由 丸〞 於 2009-11-29 19:29 發表

出裝問題就是出裝問題 正常英 對住石川果心 唔能買褲? 你係咪HI大左?
人家有人家的策略...
人地怎麼玩你管不著...

跟你打信長我的確無能...
跟你理論我還可以...
因工作一早沒玩了...
我只是一直在留意香港平台論壇的運作..

PS 我香港人...
我只是看不順有很多香港人一直在挑大陸隊的不是...(當然有也部份支持)
       大陸隊能上來我們這邊交流...
卻被你這種人挑不是...

沒辦法...
香港社會就是喜歡投訴...
   有不滿就吵....
搞到這一代的小朋友也如此..
.可悲,,

笑了...

引用:
原帖由 丸〞 於 2009-11-29 19:38 發表

沒辦法. 人家除了在論壇說話  就沒別的了.     只懂盲目幫大陸隊.    我除左識嘴泡之外仲識打信長 你識嗎?
將來出來工作你跟別人說吧.

:

我除左識嘴泡之外仲識打信長 你識嗎?

笑了...

唉 冇喂嘈la  大家心目中有自己支持隊伍  人地打緊 我地支持就得la 唔洗去批評人地 自己做好就冇問題!!!
支持大陸隊

原來要番工既  就一定玩信長廢
**********內容含有sm成份**********

引用:
原帖由 恨死 於 2009-11-29 19:44 發表

:

笑了...
是你問我除左識嘴炮之外 還懂什麼.           我笑鳥- .-
NiF_End-

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-11-29 19:46 發表
看你是甚麼工作...

看你怎樣對待工作...

很多因素,...

跟你說你是沒可能理解的...

引用:
原帖由 恨死 於 2009-11-29 19:44 發表

:

笑了...
我笑了..   說什麼理論 你連信長也不懂玩 說什麼理論  原來出黎工作既人講野係唔太經大腦
NiF_End-

引用:
原帖由 丸〞 於 2009-11-29 19:47 發表

是你問我除左識嘴炮之外 還懂什麼.           我笑鳥- .-
算了...

不爭吵了...

如果得罪 請見諒...

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-11-29 19:46 發表
你係邊到見到呢句-.-有邊個話你知呢個道理?

笑鳥  
叔叔教訓me           

等結果出來再作結論........

引用:
原帖由 jason758 於 2009-11-29 19:49 發表

你係邊到見到呢句-.-有邊個話你知呢個道理?
自己諗         

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-11-29 19:49 發表

自己諗         
定係你既結論

其實大陸隊LAG不LAG?..但未曾看到他們抱怨LAG
好似得港隊對上大陸隊先說LAG
事實是???

發新話題