發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs RoFL

[Close]
扮豬要請槍add [email protected]
包贏

= = 到底點樣-.- 應機末 我地全部上晒線啦-.-

tag 唔打得 比晒ac 我
我幫你

唉-.- 又吾應機 唔想你地想點

傻子hana 做咩入左skype唔出聲 我想聽你唱百變小櫻

引用:
原帖由 ZerO-OO 於 2009-12-1 17:21 發表
傻子hana
|\/|A|\|〝ღ     說:
要講就光明正大啦

你們希望幾點打??

首先'唔係唔回' 你要清楚我地放佐學/工未?
未番到屋企點回'? '
另外'' 我己經同龍大傾好了' 決定佐在星期三完成最後一場賽時
龍大本人也許可了;' 不信的可以自行問龍大'''  
時間方面 於晚上8點-幾點打後都可以' 俾你地自由選擇' 完成最後一場賽事'
請上黎確應時間''

我地只能在下午作賽 希望對面能見諒吧,

點見諒=.=?
下午相信大部份人都要番工/番學'
唔通全部唔番學+番工 黎比賽=.=?'
8點呢個時間 可以解釋點解打唔到嗎??
相信呢個時間絕對係 大部份人可以活動的時間'
相信你們也不會乖咁8點訓吧??' 父母也不會早咁到要你地收機吧?
我們已經把時間 擴充至最大空間' 8點打後都 給你們選擇' 這不叫見諒嗎?
呢個差不多己經係半日時間' 這樣都進行不了 不覺有點過份嗎?

引用:
原帖由 sHiNE. 於 2009-12-1 18:50 發表
點見諒=.=?
下午相信大部份人都要番工/番學'
唔通全部唔番學+番工 黎比賽=.=?'
8點呢個時間 可以解釋點解打唔到嗎??
相信呢個時間絕對係 大部份人可以活動的時間'
相信你們也不會乖咁8點訓吧??' 父母也不會早咁到要 ...
有團員要9點訓...

難道你未聽過老母專制嗎? 老母唔比夜晚打機 唔通我去殺左佢??

我地一早講過 夜晚果陣隊友d家人唔俾佢地打 盡量下午打番啦. 5點-6點這時間是最好吧

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-12-1 18:54 發表

有團員要9點訓...
我最遲就係8點熄機 so sad
我老母老豆就係唔俾我夜晚打機,我冇野講
我7點30老豆老母先番
8點食飯 點玩?
食完要做功課,而且老豆老母又唔俾玩
一早話左星期1打架啦
今日又唔得 玩wt

你肯比錢養我 我咪唔理老母 8點同你打囉^^

發新話題