19 12
發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs RoFL

[Close]
引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-27 00:52 發表

我都係廢少少 抽到2
10抽9輸..  2有鬼用咩..

對面俾d回應ok??
點. 今晚打唔打到'???

今晚9點準時開波'
如果今晚唔得就要 聽日(星期日)下就 進行
    可以既話請今晚a_a"

唉 屋企人整斷我條上網線' cut佐啊
個勢係哂度...' 加油啊 兄弟們 sor了''

跟本講黎哂氣
RE佐之後 雙方己經講好哂 RoFL 要果 我地 2龍 先再開波'  
  唔明仲嘈D咩' (如果仲可以煩 當時就咪鬼話ok 再開波')
   再嘈落去 我地真係會睇某人唔起''

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-30 00:21 發表
sor對面 明天5點正 打唔到比賽
星期2 你地邊段時間有空??
wawa 你地呢d就真係叫扮豬食老虎啦''
sm到''  睇post啦' 呢個post 神早打佐出黎.''  神早講佐通知佐你地星期一唔得'
依家玩計時?? sm到笑

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-11-30 16:19 發表
琴日 你地打唔晒3場 都算 我地都抽星期1 既5點打埋 笫3場..傾好左5點打.. e+你地又話唔打得 ? 算點?
琴日 我地約時間 等於1點-6點' 係你地要3點幾開波先完成唔到3場' (第2場完時=6點幾)
搞到要約第日' 你仲可以話番我地轉頭 gd 我真係想俾佐個團名你地'

引用:
原帖由 冰島維 於 2009-11-30 16:20 發表
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。
7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄 ...
第1 絕對係雙方同意 約第日比賽
第2 跟本就未約定時間'  絕對係[琴晚] 己經通知 星期一打唔到'
第3 我地已經交待佐星期二打 絕對唔可以叫唔積極'
最後 我想同對面講'   如果真係搵d咁既理由 想out走我地' 我全團= 絕對睇唔起你地'
   吹到我地棄權''  以上我地交待得好清楚' 如不接戰/再不滿意一切交由龍大處理 '
        我們絕對相信龍大的處理      [ [  堂堂正正係最後一場比賽 分高下啦 ] ]

你地自己都要多留意vlan版 我地的回覆'
  我地又唔係冇通知
(最重要的一樣 我們幾時答應佐你星期一 一定打到?)  講明未問齊人 有確應會再通知'
   留意唔到你地=都有責任'  唔使再多講'
  星期2 / 3 約時間完成' 唔接戰  也只好交龍大處理'
   我們只係為完成賽事' 唔係黎生事 也沒有什麼權力去決定任何事'
  唔會再對你地的三四 進行不必要的回應/不想生不必要的事'
約戰 我們會回應' 其他 請龍大 處理'   係咁多

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-11-30 20:32 發表

係唔係都會打
別口水戰了
再約聽日吧~_~?
呢D先叫中肯'  我們都係為完成賽事 及 與強團較量 而來的'
  請在第3場 一決高低''

對面請係呢幾日俾個時間'
等我地睇下就唔就到
完成最後一場賽事''   

首先'唔係唔回' 你要清楚我地放佐學/工未?
未番到屋企點回'? '
另外'' 我己經同龍大傾好了' 決定佐在星期三完成最後一場賽時
龍大本人也許可了;' 不信的可以自行問龍大'''  
時間方面 於晚上8點-幾點打後都可以' 俾你地自由選擇' 完成最後一場賽事'
請上黎確應時間''

點見諒=.=?
下午相信大部份人都要番工/番學'
唔通全部唔番學+番工 黎比賽=.=?'
8點呢個時間 可以解釋點解打唔到嗎??
相信呢個時間絕對係 大部份人可以活動的時間'
相信你們也不會乖咁8點訓吧??' 父母也不會早咁到要你地收機吧?
我們已經把時間 擴充至最大空間' 8點打後都 給你們選擇' 這不叫見諒嗎?
呢個差不多己經係半日時間' 這樣都進行不了 不覺有點過份嗎?

咁我想請問問題係邊個身上?'
8點就要熄機 點打?'  小學生?''
我真係想知中學生有幾多人會一定要準時9點訓 8點熄機'
小學生都唔知有幾多係唔使啦'' 呢點係你地十分唔正常而已'

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-12-1 19:00 發表
咁好啦, 話說你地星期日 打唔晒笫3場 話星期1/2打 咁你地星期1同2又潛水 問題原來係我地度囉
星期日完成唔哂3場 問題係我地到?
我地約1-6點 ' 我地1點齊哂人'  你地係要3點幾打' 完成唔到=who問題'?
星期1/2 有隊友要番工也從來沒答應會打'何來潛水?
因此所以特意 向龍大 交待'  決定了星期三可以打' 也給了8點及打後時間什麼都可以
你們就一定要8點關機 9點訓' how打?

19 12
發新話題