21 12
發新話題

MP 玩家集中帖

[Close]

MP 玩家集中帖

有玩MP既玩家一齊係度討論啦~~~~
香港好似冇邊度係討論COD既Forum

岩岩睇完呢條片
http://www.youtube.com/watch?v=GOH_0lfMeGw

研究緊點樣可以有效儲KillSteak

同埋原來除左TD 同Ground War 外, 其他Mode都幾好玩 , 禽日玩過Third Person 果個mode, 幾得意

不過個mode 少人玩...

其實儲killsteak最好咪玩camp
一把消音狙再配個技能裝中近戰武器
裝埋cold blood,ninja果d基本上玩哂
玩散彈點都有d唔夠中距打ga風險

新做版主...多多指教/  ﹏  \

天日17號
我買la

SKY快d買
wait for Sniper Ghost Warrior

都唔一定要camp既.....果個tutorial 除左教camp都有其他方法

始終camp 都唔係最穩陣...因為有kill  cam....

不過如果玩camp 最好佩帶 Claymore 或者 Tactical insert ^_^

有次玩Highrise (兩棟大樓中間直升機果板) ,走左上天台, 放底個Tactical insert後,比人殺左即刻係果度重生再射....之後比人係咁話Cheater又話hacker /.\

17號....返香港買..

有冇人要連線玩..去綜合區..2人打果隻GAME

rathalos
等左你好久 T T
儲killsteak ar
消音ACR
M1887 or M1014
又快又準
一場最多出兩嫁PAVE LOW

信我la
雖然我得55lv
不過二轉左
轉左會洗底
乜都無只有callsign無洗但多一個自訂槍位

我好後悔轉左
大家轉前請三思

Vlan小白大增...................
已超過我忍耐度

冇乜所謂既其實....冇ACR 咪練下其他槍囉,.....小弟都一轉左.......用緊TAR-21

雖然比起ACR 真係冇咁定,不過高攻,fire rate高, 打中距近距不錯

其實枝枝步槍或者枝枝槍都有佢地各自優點, 睇樓主有冇練開 , 技能配合以及 打法 既者^_^

今日終於買左
好開心xd
你地steam id係咩- -(唔係名)

新做版主...多多指教/  ﹏  \

引用:
原帖由 ThomasL 於 2009-12-23 19:16 發表
今日終於買左
好開心xd
你地steam id係咩- -(唔係名)
5-6lv 's newbie...........I 50 lv la

我kill streak 係air drop 加chopper gunner 加nuke-_-
頭4個衝都無問題
4去11 就真係要camp la 好難捱
開到chopper gunner 基本上nuke就無問題架la
如果你無咁大野心 我會建議你air drop 加harrier 加pave low
4去7 唔洗camp都得 開到harrier 基本上你識用都肯定炸到兩個
可以即刻開埋pave low 出黎 咁就可以有1-2分鐘屈到對面唔敢出黎
打domination 好有用

乜Air Drop 都計Kill Steak 架咩^___^??
好似Random 野唔計Killsteak架wor

我睇個地圖黎選 Kill的囧

佔領戰
玩Camp既場 同返樓主youtube條片 無太大分別
只係我用AC-130
玩直殺既場 Air Strike-> Chopper Gunner-> EMP
直殺通常都無咩機會去到nuke= =
去到Chopper 殺人 又要講時間=_=
無信心 咪唔玩nuke 轉EMP
還定我都係直殺

死鬥既話
通常我會用
Drop->Air Strike-> Chopper

玩camp既 Air Strike ->Low->Chopper
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

其實我都系得兩到三張地圖先可以喪殺人-_-`
唔系既話只會系被殺-.-

我多數就用Assault Rifle同Sniper
Assault Rifle個setting系咁
Perk1:Blings Pro
Perk2:Cold-Blooded
Perk3:Scrambler Pro
Deathstreaks: painKiller
SEC:G18C[Silence,Akimbo]
EQU:黏性手榴彈,煙霧彈
Perk1:Blings Pro
Perk2:Cold-Blooded
Perk3:Scrambler Pro
DeathStreaks:FinalStand
Harrior 炸完一次應該1-2件到,,之後部戰機掃多3-4件
依個時間保持住唔好死
之後就等AC-130/Chopper
我個人比較鍾意Chopper
但系AC-130系大既野外場夠晒食
所以有時都有AC-130
之後唔洗講都識點做喇
搵個令位
打機時間到
之後Nuke

引用:
原帖由 abcclbbq 於 2009-12-26 03:01 發表
其實我都系得兩到三張地圖先可以喪殺人-_-`
唔系既話只會系被殺-.-

我多數就用Assault Rifle同Sniper
Assault Rifle個setting系咁
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

21 12
發新話題