35 123
發新話題

本人被版主sweetom無理地扣分

[Close]

本人被版主sweetom無理地扣分

無理地被扣分<<被sweetom扣分之帖子
本人只是發放樓主所轉貼之來源,竟然也被扣分。
這來源是信長之野望之官網,難道官網的link也有問題?
那麼link去下載新版地圖又有沒有問題?
link去信長資料網有沒有問題?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=13227&extra=page%3D1
這位版主自己宣傳其他網址又有沒有問題?

懇請重視這位版主(sweetom)的所作所為。

post返條官網link都扣分= ="
咁我咪重罪
係咁post d down圖link
同埋死神都係post返個出處姐
咁都扣
希望管理員加返佢分啦
佢都係想大家知果篇野的出處
伊達雜賀幾多愁?恰似三百血水向東流

我唔知邊個扣你分
但今次可能sweetom都有錯

但據我所知,宣傳論壇係絕對不允許的,你大可在Uwants宣傳vLan,睇下後果如何

至於sweetom那帖..........真係很無言

如果你仲係怪sweetom,咁............
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=17350&extra=page%3D1
此post又係何物?

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-3-18 17:42 發表
我唔知邊個扣你分
但今次可能sweetom都有錯

但據我所知,宣傳論壇係絕對不允許的,你大可在Uwants宣傳vLan,睇下後果如何

至於sweetom那帖..........真係很無言

如果你仲係怪sweetom,咁 ...
我不相信我在任何魔獸-信長之野望的論壇發關於官網的link會有問題

這是sweetom扣我分,唔係我針對佢,你好似調轉左

處事請公平一點好

因為你發既係討論區,資料站與討論區係有好大分別的

sweetom2007-3-18 12:41威望 -4

廣告/SPAM 請不要發放其他討論地方

有甚麼分別呢 也是其他網址

連官方網址也不能夠連結咁過份?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-18 18:36 發表
有甚麼分別呢 也是其他網址
分別在佢發既link唔係論壇,而你發既link係論壇,論壇與論壇之間存在利益衝突,發別的論

壇link一律視作廣告帖

引用:
vLan  信長之野望相關版規

1.禁止罵戰,講粗口,人生攻擊,但可評論別人的心德,點到即止。

2.禁止灌水式或過於簡單的回覆 (如:thx,3Q,支持...)

3.禁止發表任何與信長之野望無關之文章 (包括外掛,附件)

4.鼓勵玩家發表原創文章或轉載精品文章 (版主會作適量加分)

5.請會員自律,犯規輕者扣分,禁言,重則禁止使用vLan

6.請善用報告功能舉報違規者,成功舉報會給予加分獎勵

7.有意見及投訴者,請到投訴專區,提出你的寶貴意見及不滿

8.發表心德請 註明 [轉帖]  或 [原創]
請問我犯了哪一點版規

何況「發別的論壇link一律視作廣告帖」「唔係論壇就唔係廣告帖」是甚麼道理

p.s.廣告:
一種宣傳方式。將商品用文字、圖畫宣告於大眾,或登載於報章雜誌,或經由電視、收音機的傳播,或印成傳單小冊散發,以招引顧客,推銷貨物。
任何形式的公告。其目的在直接或間接幫助銷售商品,或幫助主義、學說或觀念的流傳。

死神,我說到口水都乾了。
Sweetom這個人判斷能力想法一向都有問題的
一.他人身攻擊也不知道是什麼
二.佢一向針對我同你,因為我們和他意見不致。
三.佢三番四次都只向我們扣分
四.現在連怎樣為宣傳也不明
五.希望Sweetom再受高等教育以補先天不足
六.他話人是他的特權,因為這位是版主,官官相護!正常的。
上次說我引起罵戰,扣我廿分。
呢個又算什麼?在我們的眼中不就是意見囉,在他們眼中就是滋事份子。
我還是等他扣我分吧。

大家想想LOSER為何會選返LOSER做VIP呢

引用:
原帖由 殘兵|小恒 於 2007-3-18 21:31 發表
死神,我說到口水都乾了。
Sweetom這個人判斷能力和想法一向都有問題的
一.他人身攻擊也不知道是什麼
二.佢一向針對我同你,因為我們和他意見不致。
三.佢三番四次都只向我們扣分
四.現在連怎樣為宣傳也不明
五.希望Swee ...
你沒留意Sweetom也因為跟你們罵戰,同樣被扣廿分嗎?
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-18 19:02 發表
請問我犯了哪一點版規

何況「發別的論壇link一律視作廣告帖」「唔係論壇就唔係廣告帖」是甚麼道理

p.s.廣告:
一種宣傳方式。將商品用文字、圖畫宣告於大眾,或登載於報章雜誌,或經由電視、收音機的傳播,或印成 ...
在一個論壇發放另一個論壇的link,總會有人進去看看吧!如果另外一個論壇的內容較吸引,有可能會降低該論壇的人流,這樣會危害該論壇的發展。即是閣下不是有意宣傳另一個論壇,亦都間接做了。

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-3-18 21:34 發表

你沒留意Sweetom也因為跟你們罵戰,同樣被扣廿分嗎?
那裡有說明呢??
一.我係俾人扣左分2日先知自己俾人扣左分
事先事後亦冇任何公告或短信通知
你認為我係神仙什麼都知道麼難道

引用:
原帖由 殘兵|小恒 於 2007-3-18 21:31 發表
大家想想LOSER為何會選返LOSER做VIP呢
loser?  指我?
我由2006年10月vip做到依家..  可能我串通埋d管理員吧?  

你就口口聲聲話sweetom有問題..  但有冇諗過自身有冇問題?
如果你真係清白  諒誰都扣唔到你分  又唔見其他會員會話sweetom有問題?

黎黎去去都係你同死神兩個係度嘈  你地越要嘈  版主咪越渣正黎做..

到頭來  都唔知邊個針對邊個..
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

可惜你所謂的「渣正黎做」實在「渣」得無理

我也不想再同你地嘈,龍龍已經架翻分俾我。

引用:
原帖由 殘兵|小恒 於 2007-3-18 21:44 發表

那裡有說明呢??
一.我係俾人扣左分2日先知自己俾人扣左分
事先事後亦冇任何公告或短信通知
你認為我係神仙什麼都知道麼難道
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
第六和第九帖的右下角,都有拇指向下的圖示。

35 123
發新話題