發新話題

本人被版主sweetom無理地扣分

[Close]
引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-3-18 21:44 發表

loser?  指我?
我由2006年10月vip做到依家..  可能我串通埋d管理員吧?  

你就口口聲聲話sweetom有問題..  但有冇諗過自身有冇問題?
如果你真係清白  諒誰都扣唔到你分  又唔見其他會員會話sweetom有問題?

...
畫公仔唔駛畫出腸。大家心知is ok!你做vip關我什麼事xD
事實上sweetom好多人都不滿,只是唔夠膽好似我同死神咁講出黎。
知唔知點解?因為每一次會員被扣分,上訴 99%是不成功。
會員被扣分,亦不會像我們企出黎講。
就alan_wong為例子,每次說明了理由,之後就唔回。
小飛豬話加番分加番2個月亦都未加,都算啦。
會員對冇信用,及包庇下屬既管理員 相信早已失去信心
所以不要說"又唔見其他會員會話sweetom有問題?"

就說之前說張仲良(假冒)走場的那位也對Sweetom有反感。
咁就要睇個人認為啦咁都叫罵戰我都冇野好講啦。
oh..我差d忘記有數次也是因為你,Sweetom先扣我分TIM
真是sorry!我是lulu

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-3-18 21:50 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
第六和第九帖的右下角,都有拇指向下的圖示。
引用:
沒法子xD版主有特權,喜歡耍官威你想做的事你不能,我想的樣樣都能?你在這這麼久,怎不明白這個簡單的道理呢
這是意見也扣分..-.-不過算..分真的對我不緊要
因為你地認為既野就係要咁做!!
我都廢事同你地嘈~等陣又扣我分!
俾人話係滋事份子

唉,一個版主渣正黎做都有錯,用下常識都知道你個帖已經犯了宣傳其他論壇的罪名,

你試下在其他論壇post vlan論壇條link上去,包保比人扣到你hi

e+vlan d 會員跳鏪到你果個官方論壇到,係咪你既錯?

仲有o個個殘兵|小恒,其言行實乃殘兵團既恥辱

又關我乜事  

唔知點解你次次比sweetom扣分都扯埋我黎講?  我好相信所有版主都係公私分明
好似有次我報告織死神連post比仲良  又話因為我  所以就一定扣  真係無奈
我都只係一介奉公守法既小會員  唔好睇得我咁大  

管理員, 版主有佢地既角度  
如果樣樣事都由你既角度去衡量對錯  我諗萬事俱亂矣..
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

你地要罵戰可唔可以開過個新post...

呢件事已經解決了 龍龍加翻分俾我

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-3-18 21:59 發表
唉,一個版主渣正黎做都有錯,用下常識都知道你個帖已經犯了宣傳其他論壇的罪名,

你試下在其他論壇post vlan論壇條link上去,包保比人扣到你hi

e+vlan d 會員跳鏪到你果個官方論壇到,係咪你既錯?

仲有o個個殘兵|小恒,其言行實乃殘兵團既恥辱 ...
有乜恥辱呢xD 請教!歡迎PM 俾我話我知

引用:
原帖由 殘兵|小恒 於 2007-3-18 21:31 發表
死神,我說到口水都乾了。
Sweetom這個人判斷能力和想法一向都有問題的
一.他人身攻擊也不知道是什麼
二.佢一向針對我同你,因為我們和他意見不致。
三.佢三番四次都只向我們扣分
四.現在連怎樣為宣傳也不明
五.希望Swee ...
嗯 :]

如果一個版主扣分都唔識 做什麼版主 :]

20分 :]如果你有能力可能你會知唔係我扣 :] 可惜你無 :]

如果你連宣傳也不明 那你智商到低點 :]

可能你心內仲係心心不憤 想針對住我 :]

其實我無咩所謂 :] 至於扣20分唔係我扣你兩個 :]

一日最少扣到人10分 :]

其實沒人會鍾意比人扣分 :]

扣人分既版主 :]一定會有人唔鍾意 :]

那些人就是你們..而你們更是為小小東西動刀動槍

何解??那幾分真係咁重要?? 定係你地真係想為左一啖氣??

如果比到你地做版主 :] 見到ko 團咁樣洗版:]

你地會點做 :] 扣分?? 扣左佢又會針到你 :]...

咁你點做??唔理??咁你做版主做咩 :]...

有時呢..唔好睇野咁細 :]

仲有我想講 死神宣傳第三次 :]

有一次我無扣佢分 刪左佢回覆算 :]

第2次 同佢兩分 小警告 :]

第3次 姐係今次 :] 扣4分 :]

第4次 :]那我可以做咩 :] ???

ps : 最後你申訴又好唔申訴又好 我都會扣 :]

就算係比人話 膠言膠語也好 :] 我扣得無錯就可以 :]

至於龍大加返分 :] 無所謂 :]

但係我唔係騙錢 等係到睇 唔做野既版主 :]

所以所有人做錯事 講錯野我都會扣 :]
| LoSeR | ToM

引用:
有一次我無扣佢分 刪左佢回覆算 :]

第2次 同佢兩分 小警告 :]

第3次 姐係今次 :] 扣4分 :]
事情已經解決

何必要作一些虛構的事? 想引起罵戰?

為何要作出這麼挑釁性的言詞?
引用:
原帖由 sweetom 於 2007-3-19 11:36 發表
如果你有能力可能你會知唔係我扣 :] 可惜你無 :]
如果你連宣傳也不明 那你智商到低點 :]

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-19 16:08 發表
事情已經解決

何必要作一些虛構的事? 想引起罵戰?

為何要作出這麼挑釁性的言詞?
你們是兩吹弟嗎 : []

合作性頗高 :]

難到你挑釁會員挑釁版主 版主就錯 :]

版主挑釁會員 版主錯 :]

虛構:]?咁又係既 :] 比我刪左兩次 你緊係可以當無發生過 :]

不過我相信有記錄 :] 那就要問問龍大先可以了 :]

唔想比我話屈人 :]

仲有我想講 下載點 同 網址(論壇) 係兩回時 :]

下載點 一按只會下載 :]

網址 係會宣傳其他論壇  記住係論壇 :]

就好似你所講既我三國區既合成表 人物既網:]

就同 信長資料區一樣 :[ 如果你連兩樣未分清楚 我都唔會怪你 :]

但請唔好再有下次 :] 龍大加分 都係加 2分 唔係加返4分 :]

所以普通黎講你都係錯 :] 又可以咁講 可能龍大覺得我扣得太多 :]

所以加返兩分 :]

我何來有挑釁其他人呢? 求你別再屈我,可以嗎?

若果你真的是刪掉了我的文章我也不知道的話,是誰的錯心照吧。
(版主可以任意刪掉帖子?)

若果這是虛構的,請你別再屈。求求你。

p.s. 龍龍才沒多時間理會你扣多少分,只是為了保留你的面子所以沒出聲。
難道你也不知道他的苦心嗎?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-19 16:36 發表
我何來有挑釁其他人呢? 求你別再屈我,可以嗎?

若果你真的是刪掉了我的文章我也不知道的話,是誰的錯心照吧。
(版主可以任意刪掉帖子?)

若果這是虛構的,請你別再屈。求求你。

p.s. 龍龍才沒多時間理會你扣多少分,只是為 ...
1. 請你不要用盲了的眼看 :]

2. 我講挑釁唔係你 不要扮聰明 咩要認晒佢 OK?

3. 刪掉帖子版主係可以做 :] 我仲 刪掉你兩個帖 :]

4. 一個 沒有發短清息比你 :] 因為你可能唔知 所以我刪左就算 :]

5. 第二個 有發短清息 仲 -左兩分 :]

6. 如果唔記得 一定有記錄 自己可以睇返 :]

7. 請你唔好放 其他管理員做擋箭牌(上次小飛豬 今次就龍大)

8. 到我求求 你唔好再餃事 唔好再做錯事 自然無人扣到你 無人會理到你 無人會屈到你 :]

9. 再次求求你 我扣都會好煩 :] 唔好E為好好玩 QQ : [

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-3-19 16:42 發表

1. 請你不要用盲了的眼看 :]

2. 我講挑釁唔係你 不要扮聰明 咩要認晒佢 OK?

3. 刪掉帖子版主係可以做 :] 我仲 刪掉你兩個帖 :]

希望身為版主的你不要再次作出人身攻擊。

希望你能夠尊重一點vLan的用戶。
引用:
原帖由 sweetom 於 2007-3-19 16:42 發表
唔好再做錯事 自然無人扣到你 無人會理到你 無人會屈到你
其實這也不一定的

否則也不會有這個「用戶申訴區」吧

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-19 16:49 發表
希望身為版主的你不要再次作出人身攻擊。

希望你能夠尊重一點vLan的用戶。

其實這也不一定的

否則也不會有這個「用戶申訴區」吧
可惜 你錯左都要申訴呢 :]

就像 吹水區 自言自語 11帖 :] 無人能敵 :]

好了 都係果句 錯都唔能夠認 我講黎都晒氣 :]

PS : 不過今次又可能做成罵戰 所以請管理員

再次扣除我20分 :] 唔該晒 :]

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-3-19 16:50 發表

可惜 你錯左都要申訴呢 :]

請問vLan上訴有多少成功個案?

只有這次,已證明了一切...

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-19 17:01 發表
請問vLan上訴有多少成功個案?

只有這次,已證明了一切...
如果要扣分 只要我同龍大

可能講幾句  可能講好耐 :]

相信會扣返 :]

但我地唔似你 :]

日日無所事事:]

我地要返工返學 :]

可能你會話自己返學 :]

但係唔明點解你可以有咁多時間 一分一字 佢睇 :]

我地唔想同你煩 :]

因為你真係好煩 :[

求求你 放過我 :]煩少陣 好唔好 :]