發新話題

Banana 18人coop ser

[Close]
引用:
原帖由 winsontai2002 於 2009-12-24 12:34 發表
我先係益力多樽= =
唔好意思,我認唔出d vlan ac 邊個打邊個...=.=

引用:
原帖由 《Banana》玻 於 2009-12-24 13:13 發表

唔好意思,我認唔出d vlan ac 邊個打邊個...=.=
禁你認得我啦
支持下先

引用:
原帖由 ☆Blue_x傑仔 於 2009-12-24 13:31 發表

禁你認得我啦
支持下先
唔識得會俾千千萬萬ge朋友用文字插我=.=

OMG朱咪咪  

好似好好玩咁wo0.0

一日兩推=_= ,因為加左新相

你果部電腦用咩cpu...
整咁多野都無死server....

依d相入面有我=_=d相令我諗返起之前我明明唔識蕉,向佢申請做admin,點知試用期都未開始,我就自己學開ser,跟住仲好似比蕉邀請我做佢附屬ser-.-咁風回路轉咁有左banana MS Ser-.-"

引用:
原帖由 囧之小子 於 2009-12-24 19:38 發表
依d相入面有我=_=d相令我諗返起之前我明明唔識蕉,向佢申請做admin,點知試用期都未開始,我就自己學開ser,跟住仲好似比蕉邀請我做佢附屬ser-.-咁風回路轉咁有左banana MS Ser-.-" ...
人生就係咁,有太多"無lala""風回路轉",我都係咁......想當初,朋友幫我down l4d,玩左排就無玩,之後隔左成年...係今年暑假,我自己重down l4d玩,咁無lala入vlan coop1 ge banana ser,當時叫"一加一等於零",有幸識到膠樽.水樽.奶樽等團員,更無lala係當日大家有意搞個團,我就用"玻璃樽"e個名,更有幸做到試用admin,開始長駐係banana ser....係e到,唔講求完美ge技術,反而講求創意,係e到起過無數ge野同經歷左好多野
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
玻璃樽之曾經想過檔
我講真嫁囧之,個時又無lala入左v.f ge l12d crazy tank玩,發覺個到冇咩admin,個個都有咪,又唔洗起野,狂同佢地玩!addrp,玩踏人場,真係好有打l4d味道,有排日日入去玩,加上睇到banana大家係到嘈,一度係想過檔,但係我都仲係想搵番之前banana ser ge感覺,所以先留低......但e刻,我都仲係記掛二個不同ge ser 潛左水ge 朋友..........

一日一推post,咪插我=_=

回復 22# 的帖子

唔關CPU事嫁...係死就死...起E  D野算少喇...狂整TANK整到死SER最易...起野都只係濕濕碎...仲要唔係亂起...係得2個admin係道起 冇記錯有個只係幫人復活既admin 實際得一個

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-12-25 11:10 發表
唔關CPU事嫁...係死就死...起E  D野算少喇...狂整TANK整到死SER最易...起野都只係濕濕碎...仲要唔係亂起...係得2個admin係道起 冇記錯有個只係幫人復活既admin 實際得一個 ...
狂整TANK先聽覺上死ser(不斷tank叫.投石)(witch都可以),之後就實際死ser

----------------------------------------------------------------------------------------------------
一日一推post

hi
我係L0veStory

+油

我係場主笨奶奶,姐係奶樽
你哋唔會唔記我過可

發新話題