發新話題

『外掛』出現         

[Close]
正喎- -
咁玩離做咩?                             .
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 \\良心// 於 2009-12-27 19:45 發表
樓主俾人用咩野 外掛 恰 呀 ???
係呢到唔作詳盡解釋吧
免得惹來各種惡評

總之對一個熱愛對抗既人黎講就最唔鐘意見到外掛既情況出現~_~

樓主你真係好on 9,個腦比人爆頭唔見左定根本就冇?

引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-12-27 18:29 發表

請問你有冇方法可以阻止到人地唔用外掛?!
如果無...
大家都用就最公平...

我知心眼清既人唔會用...都唔想我開呢個POST..
但係岩岩比我係對抗埸遇到D咁既情況..我真係頂唔順 ...
你用你既事~放條link出黎咪整到更多人用外掛
希望你可以del左條link

引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-12-27 18:29 發表

如果無...
大家都用就最公平...

既然阻止唔到...我地就一齊用外掛

咁係咪警察捉唔晒世上所有既賊,我地就可以唔洗捉賊,阻止罪惡發生

縱使鯡掛係難搵,搵捉。但係我地見到都應該努力去阻止。

引用:

如果無...
大家都用就最公平...

大家唔好用外掛啊

咪被樓主昆,我上過個外掛網,卡巴話有毒架,,,

引用:
原帖由 SamChoy 於 2009-12-27 20:02 發表

既然阻止唔到...我地就一齊用外掛

咁係咪警察捉唔晒世上所有既賊,我地就可以唔洗捉賊,阻止罪惡發生

縱使鯡掛係難搵,搵捉。但係我地見到都應該努力去阻止。 ...
之前既比譽唔係唔洗捉賊~~而係一齊做賊呀

無聊...呢d game 都用外掛有咩好玩

阻止唔到就要一齊用外掛?
現實生活入面, 日日都有罪案發生  我地又阻止唔到
咁係咪個個一齊去犯罪就係公平??
好心樓主你唔好因為果d小部份既害群之馬 而教壞哂vlan既玩家啦

神準..下下爆頭

引用:
原帖由 tillersing 於 2009-12-27 20:21 發表
咪被樓主昆,我上過個外掛網,卡巴話有毒架,,,
外掛就有毒架啦...

樓主,你冷靜d先
你點知d人真係用外掛先?

有毒架 小心
樓主害左唔小人啦

VAC不是流的
此post已完

發新話題