發新話題

新!L4D1地圖L4D地圖在L4D2玩!!(連L4D1人物model)已更新Add-on DL link

[Close]
已更新Add-on DL link

個add-on檔係唔係叫
[L4D1_2_VPK_Official.rar.td]

正WO...ZOEY好掛住佢...快D DOWN左佢先

個分割檔 pak02_000.vpk 壞左wo

airportl4d2.7z 解壓唔到
~~~~~~~小豪~~~~~~~

回復 34# , 35# 的帖子

都解壓到
試下重DL一次

而Add-on檔原名叫L4D1_2_VPK_Official.rar
係官方出steam在內比人dl的
但有人把他抽出而已
或許有人已經一早dl過
在以下帖內有:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=180768&extra=page%3D1

推~
希望更多人受惠~
希望高亮~

extract吾到pak_02_000.vpk -.-

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-3 15:24 發表
extract吾到pak_02_000.vpk -.-
其實同呢個檔有什麼關係???我冇理過....
PS:我已經用到了!!(未整好add-on)
好懷念的Zoey呀!

Add-on是解決大部分在L4D1及非官方圖有紫黑格仔的情怳
裝左仲系有自動幫我打格仔a_a
~~~~~~~小豪~~~~~~~

引用:
原帖由 [Hk]-[DeViL]豪 於 2010-1-3 15:52 發表
Add-on是解決大部分在L4D1及非官方圖有紫黑格仔的情怳
裝左仲系有自動幫我打格仔a_a
我都係,所以重裝add-on緊

hero你解壓到pak02_000 - -?

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-3 15:58 發表
hero你解壓到pak02_000 - -?
其實係什麼來的....

我係正版
咁樣佢d file會唔會比steam ban

我淆淆地又想玩番呀.......
咁我係咪唔洗裝其中既add-one support
因為我地正版有得dl add-one support

我知了!!!!!!!!!!!!我解壓到pak02_00X.......!!!!!!!!

發新話題