發新話題

有d後悔中一至中三無讀過書

[Close]
我最差都係英文  

搵第2D工         
http://img25.imageshack.us/i/2011031272b2b277107837f.jpg/

但係d人話 咁細個搵工做

辛苦死你...佢話不如你努力讀埋書...會考拿14分-.-

先唔會辛苦;.....

我都係啦 讀左兩年中1..係第2年衰一次打架就話唔比個升班個訓導

訓導屈機架?

為有依家比心機返工了

我都系前幾個月先醒覺            樓主努力吧  有心吾怕遲
努力。

有心追實得既!!! <<我都覺
不過初中既英文真係好重要...
冇英文.等於白過左
我都係衰左英文到

溝通係讀完書再由社會經驗得尼.
冇讀書溝通更好都始終差D...

附帶1提..樓主CE GOOD LUCK

另外依家小5.6 D英文都好難.
唔好睇小..真係唔知點過活=(

而家追番啦,十卜你!

努力中吧....
RC既fan仔>>可以過黎我群吹水/打信/cs/暗3/勁舞><(總有d gm唔數了)
me群:25368473

引用:
原帖由 MiYuni 於 2010-1-3 21:50 發表
有心追實得既,我英文老師,佢話中五先讀書,e家咪又係做老師
我英文老師都係

引用:
原帖由 絆月~cLaSS 於 2010-1-3 01:10 發表
今年我中5

最差係英文

我發覺咩科都可以唔洗讀(係中一至中3)

而英文係必需!!!!!!!!!!!!!  希望大家唔好好似我 現家先黎後悔
唔只英文垃圾-.-科科上堂都訓教 功課搵人做
搞到好差 靠住自己小小聰明 都算係入到最好既班
但係好唔甘心 明明自己唔係笨 比人話我垃圾  
但好彩我中二-_-就開始識用功姐

努力啦 依家學都未遲 學英文最緊要基礎好
而打好基礎只不過係10年左右既時間姐
有心未怕遲 你人生仲好多個10年架嘛
想自己以後既十年 開開心心咁過
依家都唔會遲架
加油啦

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2010-1-11 08:35 發表
我就覺係數學係必須先岩  因英文係平時生活中好多時間都可以學到   數學返而唔係  一定要係上堂先學到
數學哩樣野日常應用其實唔多 **如果不是做會計那些-.-
數學哩樣野都係天生既 識就識 唔識就唔識
唔識既 想學得好 梗係要比人努力啦

困難過後.你潛在的智慧就有所的啓發了喲 加油

英文最重要
櫢主e家中5先追,,其實遲na ,,係阿有心冇問題,,問題係你用咩方法去追,,最緊要就係好方法姐
大哥CE比心機na

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2010-1-11 08:35 發表
我就覺係數學係必須先岩  因英文係平時生活中好多時間都可以學到   數學返而唔係  一定要係上堂先學到
數學
睇書睇教學都可以識

引用:
原帖由 Sai細﹑ 於 2010-2-25 06:58 發表
我都係啦 讀左兩年中1..係第2年衰一次打架就話唔比個升班個訓導

訓導屈機架?

為有依家比心機返工了
咁仲有冇讀書

發新話題