發新話題

[原創] [HOOAH]團 團隊暫時停止運作

[Close]
[HOOAH]LaM

[HOOAH]BLACK STAR

引用:
原帖由 skyskyjack 於 2010-1-3 19:09 發表
[HOOAH]killer"Lam"
你已經有團隊...
加唔到你入團= =
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

再過多一陣
我會搵人睇下大家玩果時既優劣
同埋睇下大家邊方面最勁
Call of Duty : Modern Warfare 2

Samlau0459

點解個名單有2個LaM- -

一個係你 LaM
一個係 Killer LaM
0.0 認唔認到

再下面個個LaM 係草人黎
即係你既分身 (Gag)
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

me入團@@
steam ID:
[HK] HunG - xD

引用:
原帖由 ◆牙雄﹏ 於 2010-1-3 20:46 發表
me入團@@
steam ID:
[HK] HunG - xD
先係STEAM群跟我地玩一陣
之前好似同你玩過
不過冇咩點留意

(其實入團...常ON就得 我好少用實力做入團準則 除非係精英團)

Samlau0459

我想問呢
係steam點樣加入你地遊戲-.-

請加入本Steam群組 再加入聊天區  約時間組Party一齊打
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

我game名叫§ coffin §
應該有幾個[HK]既人同我玩過...
記唔記得係另一回事...
我已經+左STEAM群

引用:
原帖由 savelife 於 2010-1-3 22:46 發表
我game名叫§ coffin §
應該有幾個[HK]既人同我玩過...
記唔記得係另一回事...
我已經+左STEAM群
如果係長玩既
麻煩係名前面加[HK]
因為我地只係認[HOOAH]同埋[HK]
如果我地係GAME入面見到D冇[HK]/[HOOAH]既..
我地照當外人咁殺

Samlau0459

好happy
琴晚成場都冇人殺到我:5殺0死
今日41殺9死,好high

引用:
原帖由 samlau0459 於 2010-1-4 05:56 發表

如果係長玩既
麻煩係名前面加[HK]
因為我地只係認[HOOAH]同埋[HK]
如果我地係GAME入面見到D冇[HK]/[HOOAH]既..
我地照當外人咁殺
我鐘意比人sm地殺,,我唔掛殺我ok?

引用:
原帖由 samlau0459 於 2010-1-3 02:33 發表
[HOOAH]

團隊招生
現在本團歡迎任何新手、中手、高手或神手加入~

會有技術指導幫助新手

團隊要求
常ON

勿攪事 (久唔久白痴下果D由佢吧LA~)

自 ...
膠samlau開團點可以無 DIEND
[HOOAH]K|R|DIEND
報到也
基本上唔係做家課沖涼食飯依家我日日玩

發新話題