發新話題

[原創] [HOOAH]團 團隊暫時停止運作

[Close]

回復 61# 的帖子

雖然iw同steam都好努力反盜版
但我相信道高一尺魔高一丈這個道理

引用:
原帖由 Shiranui 於 2010-1-10 10:06 發表
雖然iw同steam都好努力反盜版
但我相信道高一尺魔高一丈這個道理
所有事都被您看透了呀

但係個steam社群入唔到bor....

引用:
原帖由 2003212 於 2010-1-10 11:52 發表
但係個steam社群入唔到bor....
因為沒有人邀請你入群吧
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

考完試入都好w0r

個steam群留唔到言, 我steam id: Christeve

我地十分有心與貴隊進行友誼交流,
steam id : ___HinS

引用:
原帖由 HKGrF.MeGs 於 2010-1-12 21:47 發表
我地十分有心與貴隊進行友誼交流,
steam id : ___HinS
問題是...聽說zero gear demo快關ser了
Call of Duty : Modern Warfare 2

Samlau0459

下...試玩版唔係應該一直俾人試玩架咩

引用:
原帖由 Shiranui 於 2010-1-12 22:12 發表
下...試玩版唔係應該一直俾人試玩架咩
不清楚啊...是就好了
但聽說T神會出破解版

聽天由命吧

Samlau0459

我係
[HOOAH] =LEGO=

岩岩刪左隻COD6了...
如果有咩大變動也許我會再上水的。
不然就bf2bc2見
要msn自己@

你竟然離棄我哋...
[HOOAH]LingLing;D`

引用:
原帖由 samlau0459 於 2010-1-12 21:49 發表

問題是...聽說zero gear demo快關ser了
我地正版既,唔關zero gear 事=.=

各位新舊團員注意...

請在Steam群交談留下Msn 方便聯絡
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

引用:
原帖由 neaco 於 2010-1-23 19:40 發表
各位新舊團員注意...

請在Steam群交談留下Msn 方便聯絡
ok
現在上

發新話題