發新話題

[SPY] 招生

[Close]

[SPY] 招生

留msn 定位 會有考官加你 (識整片直入)

下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

VLAN名稱:神手kk            
GG C名稱:Kk|CFF990000[X]
信長經驗:1年
以前加入過既團:星海 kat-tun spy 不過比踢t_t
識吾識整片  唔識
擅長既英雄:信長 2龍 火神 果 宇佐      
麻煩快加

已閱 +我msn
.

.
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

VLAN名稱:  aesopm65334           
GG C名稱:  [BaKa]KwaN
信長經驗:3年
以前加入過既團:北敗
識吾識整片 唔識
擅長既英雄: 羽柴 義龍 長宗 佐佐炮佬 槍神 e達 毛利 乳助美

VLAN名稱: 笑鳥。         
GG C名稱:  T.mac
以前加入過既團:Free〞,myGs
識吾識整片 唔識
擅長既英雄: 秀,義龍,毛,信,果,道雪,宇佐,百地,武田

VLAN名稱:你癲嫁.            
GG C名稱:keunGG
信長經驗:        壹年
以前加入過既團:             膠人學院š本人團長
識吾識整片:      唔         識
擅長既英雄:     全能   近排玩服仔神拉   不過能力不穩定,即係 時勁時唔勁 勁果陣就好神 廢果陣都有一定既限度a.a

VLAN名稱:KaiTsZ〝StaR
GG C名稱:[L0vE]C.k.TanG
信長經驗:9個月
以前加入過既團:星團;;;Skill分團
識吾識整片;識
擅長既英雄:本多.槍神.直江  等(睇狀態)

VLAN名稱:MK似今川         
GG C名稱:mkis87
信長經驗:1DaY
以前加入過既團:今川是mk
識吾識整片:最擅長整今川影片
擅長既英雄:今川

VLAN名稱: Miszwa      
**廣告**名稱:迷
信長經驗:4年
以前加入過既團:迷
識吾識整片:識
擅長既英雄:主力

hi

想入團呀..不過呢家有個團,如果入到我會退...

VLAN名稱:Ghost-HonG
GG C名稱:xXgOd-HonGXx Ghost_HonG
信長經驗:年半
以前加入過既團:冰島,sin,god-3-,7武海,fightback,rofl,tk,仲有d唔記得
識吾識整片:唔識
擅長既英雄:信長 ,火神,直,毛,果  其他一般

VLAN名稱:Tw!ce            
GG C名稱: Chak_9336
以前加入過既團:N/G
識吾識整片; 唔識
擅長既英雄: 濃姬, 菊姬, 山王

引用:
原帖由 Tw!ce 於 2010-1-10 09:39 PM 發表
VLAN名稱:Tw!ce            
GG C名稱: Chak_9336
以前加入過既團:N/G
識吾識整片; 唔識
擅長既英雄: 濃姬, 菊姬, 山王
濃姬 菊姬
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Hui 於 2010-1-10 21:44 發表

濃姬 菊姬
做咩滴汗-.-??!

引用:
原帖由 Tw!ce 於 2010-1-10 21:51 發表

做咩滴汗-.-??!
自己用心念下!!!!!!!

引用:
原帖由 Ka-pz 於 2010-1-10 21:57 發表

自己用心念下!!!!!!!
唔想諗~~~

發新話題