發新話題

近期看到超強的一個L4D2 歐洲玩家:S

[Close]
引用:
原帖由 outofrealman 於 2010-1-15 13:04 發表
有樣野比較怪,拍片條友個隊咁勁,但係對面都去到教區3個條橋,應該唔弱得去邊,但係佢地居然落橋仲會比人拉........
我諗幾勁都好都會比人拉既
就好似落窿位 唔通勁就可以擋到 ??

-_-3哥即刻中point
例如你帶住3個唔多識救人既for fun玩家
你爆hun 爆boomer 爆埋char-_-
只smoker係你背拉你 你轉身瞬狙爆埋佢頭咩-_-
aimbot都轉唔切身啦....

呢只game講默契多

不過我唔多同意樓上話hun花巧既高撲冇用途囉-3-

一個極愛hunter既人留...

有一個問題,就係其實果d hunter 咁樣飛過黎比佢撲,如果做hunter果隊係神手隊,會咁傻咁輕易比你發現同埋爆佢呢??e個神手既技術確係非凡,但我始終覺得佢段片d對手有點像拍戲@@就好似片中好多hunter,個神手企定定係到想爆hun,但hunter仲傻傻下咁去高撲...

有準度,=有
有默契= 唔多覺
有觀念 = 唔覺
今集做鬼實在太勁
呢d默契太差了

好有默契......

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2010-1-15 21:28 發表
有一個問題,就係其實果d hunter 咁樣飛過黎比佢撲,如果做hunter果隊係神手隊,會咁傻咁輕易比你發現同埋爆佢呢??e個神手既技術確係非凡,但我始終覺得佢段片d對手有點像拍戲@@就好似片中好多hunter,個神手企定定係到想 ...
HUNTER準備飛埋黎果時會有聲... 我相信片中人都有玩CS 佢D聽聲好準確 槍法都好好.. 所以未必係拍片

做咩有把小刀既-3-??????

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-15 19:23 發表

我諗幾勁都好都會比人拉既
就好似落窿位 唔通勁就可以擋到 ??
真係識玩根本唔會再中呢d位.........

搵個跳去另一邊先根本就拉你唔到,呢d玩vs基本要做.....

落窿位你指感染者點攻先,暫時一個人落先沖出去封位先,跟住3個盡量一齊落,一聽到smoker出左就殺左先,最後果個企係窿另一邊,就算smoker出得切又係拉唔到,因為會吊左係個窿到

街場可能冇咁好默契,但係4個識(既然佢地去到呢個水準冇理由3唔識7未合作過) 真係冇理由咁基本野都唔做.....

cam上lone齊到龜裂~

nice video ~

引用:
原帖由 markyau 於 2010-1-14 07:22 發表

入GAME按~
打cl_crosshair_dynamic 0
我都有用開, ak同連散都好用左
但係如果你玩緊專家的話就會好易比人吊,因為好易TK...(特別係用shotgun既時候...)

已轉行玩steam版

Oh hai guys,
iam on the same team as jenga and we dont understand whats going on, so can someone translate into english please ^__^
If you are interested in Jenga, you can join his Steamgroup here http://steamcommunity.com/groups/l4djengamoose/

Hunter由高飛撲會加攻擊力...
Shopping mall果度撲得好準!

引用:
原帖由 outofrealman 於 2010-1-17 03:48 發表

真係識玩根本唔會再中呢d位.........

搵個跳去另一邊先根本就拉你唔到,呢d玩vs基本要做.....

落窿位你指感染者點攻先,暫時一個人落先沖出去封位先,跟住3個盡量一齊落,一聽到smoker出左就殺左先,最後果個企係窿 ...
講我都識講

下下都話真係識玩就唔會中呢d位  甘就唔洗charger 落街 我都估到la 下話?

真係識玩 就唔會hunter jockey 騎到la 話? 我夠係只要望到都有8成推到

但我都係會比撲中

衝橋我都知有charger 落水道我都有spitter

你有冇玩過L4D 醫院落下水道 同上水道 我都知有怪camp

甘點解都係輸呢到??

唔係樣樣知 樣樣話識玩 就唔會中招

一大篇既戰術 我要打可以多你萬幾字

但你打L4D2 唔係話推就推 唔係話爆就爆

到你玩怪既時候 你係咪又話 人地識玩 又邊會比你呃到a

下化?

引用:
原帖由 naik 於 2010-1-20 22:49 發表
Oh hai guys,
iam on the same team as jenga and we dont understand whats going on, so can someone translate into english please ^__^
If you are interested in Jenga, you can join his Steamgroup here htt ...
title of this thread is:
Recently I found a super strong  L4D2 euro player

發新話題