發新話題

近期看到超強的一個L4D2 歐洲玩家:S

[Close]
話就話可以做到
但片中 我覺得真係 有一定程度既技術

最起馬vlan 連1成人都做吾到

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-1-14 00:12 發表

呢段片多數都系默契野
講默契我覺得都係幾段仔-.-
事實成段片有一半係爆hun 同埋秒charger

係match入面 靚既攻勢 吾多吾少都有
只不過有冇錄片姐

引用:
原帖由 outofrealman 於 2010-1-15 13:04 發表
有樣野比較怪,拍片條友個隊咁勁,但係對面都去到教區3個條橋,應該唔弱得去邊,但係佢地居然落橋仲會比人拉........
我諗幾勁都好都會比人拉既
就好似落窿位 唔通勁就可以擋到 ??

引用:
原帖由 outofrealman 於 2010-1-17 03:48 發表

真係識玩根本唔會再中呢d位.........

搵個跳去另一邊先根本就拉你唔到,呢d玩vs基本要做.....

落窿位你指感染者點攻先,暫時一個人落先沖出去封位先,跟住3個盡量一齊落,一聽到smoker出左就殺左先,最後果個企係窿 ...
講我都識講

下下都話真係識玩就唔會中呢d位  甘就唔洗charger 落街 我都估到la 下話?

真係識玩 就唔會hunter jockey 騎到la 話? 我夠係只要望到都有8成推到

但我都係會比撲中

衝橋我都知有charger 落水道我都有spitter

你有冇玩過L4D 醫院落下水道 同上水道 我都知有怪camp

甘點解都係輸呢到??

唔係樣樣知 樣樣話識玩 就唔會中招

一大篇既戰術 我要打可以多你萬幾字

但你打L4D2 唔係話推就推 唔係話爆就爆

到你玩怪既時候 你係咪又話 人地識玩 又邊會比你呃到a

下化?

引用:
原帖由 chanht01 於 2010-1-24 00:24 發表
唔否認佢地有經驗有技術
但描準方面
有見過任何用quake engine既遊戲既神人就唔會覺得佢地神
強姐  又冇講到神
但係描準準到 最多只可以比人甘睇姐

一hit shot 死 一槍爆頭

唔通子彈識轉彎先叫神?

發新話題