發新話題

Vlan VS 01: 占士哥~多人伺服【已更新】伺服內容 及 2.0.4.8 - 4346

[Close]
引用:
原帖由    ι 於 2010-1-16 09:27 發表
laggy姐係~______~?

我係開場者.
vs
6vs6/7vs7到啦
你加我 MSN 吧

在此帖內有貼出來

我不想在這公開太多資料

因為部份資料是高人私下過料俾我 , SORRY

我花了很多時間才架設伺服, 很多很多心血啊

我又學新字了@_____@

我pm你...比我msn你...之後你加我吧

引用:
原帖由    ι 於 2010-1-16 09:30 發表
我又學新字了@_____@
別玩我啊老大.....

我以前大約在90年代, 玩 56k DIABLO ONLINE 時

就出現該名詞喇..

及後二千年頭開始

玩 RAINBOW SIX - ROUGE SPEAR (R.S.)

部份 HOST 開多人 SERVER 就會有 LAG 或 LAGGY 等投訴字眼囉

.
.
.

我只係識得lag同埋delay呢2個..
估唔到呢2個可以合埋一齊...產生別一個字-.-

引用:
原帖由    ι 於 2010-1-16 09:33 發表
我只係識得lag同埋delay呢2個..
估唔到呢2個可以合埋一齊...產生別一個字-.-
哈.. 我們像是在討論英語字彙

似呃p0st多d
點解重未見到你加我msn既 ?

引用:
原帖由    ι 於 2010-1-16 09:36 發表
似呃p0st多d
點解重未見到你加我msn既 ?
現在加入中

由於眾多朋友經常 MSN 本人 L4D2 - M群

要求加開玩家席, 所以昨天至今, 一直在玩 10 VS 10 (20人場)

暫時更新為 20人伺服器
[update by 16/1/2010 10:13]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

HELLO
我岩岩入左你server玩
有樣野唔係幾好...
就係doubleitem 係唔止double 好似係 一個first aid 可以拎多過3次
(以8人場計最好就係每個拎2次)[一開始4個*2次=8個  岩岩好8個人]
但係你20場 10vs10 都好似多左好多... 我試過連補3次都仲可以拎(冇試第4次)

↑                                   ↑                                       ↑
以上只是個人意見   不喜勿插

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-16 11:24 發表
HELLO
有樣野唔係幾好...
就係doubleitem 係唔止double 好似係 一個first aid 可以拎多過3次
(以8人場計最好就係每個拎2次)[一開始4個*2次=8個  岩岩好8個人]
但係你20場 10vs10 都好似多左 ...
王 EGG 師傅, 我十分喜歡你的意見, 任插!!

你講得好有道理, 不過我用 l4d_XtraHP 1

在 server.cfg 及 supervs.cfg 會有時失效.....

求高人給我自己寫的codec

我一陣入自己場玩試下先, 我就是不想有不公平情況出現

可惜我而家用既係 smx.. 我不懂改入邊的亂碼..

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-1-16 12:33 發表

王 EGG 師傅, 我十分喜歡你的意見, 任插!!

你講得好有道理, 不過我用 l4d_XtraHP 1

在 server.cfg 及 supervs.cfg 會有時失效.....

求高人給我自己寫的codec

我一陣入自己場玩試下先, 我就是 ...
要改sp先得
smx改唔到

如果真係的話10vs10
用12包(每包拎3次都ok)

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-16 12:34 發表

要改sp先得
smx改唔到
即係別用那個 插件?

直接用 sp 改成 smx 嗎??

大大王 egg 師傅, 請救救小第

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-16 11:24 發表
HELLO
有樣野唔係幾好...
但係你20場 10vs10 都好似多左 ...
我一陣都入你 SER 參考下先

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-1-16 12:34 發表

即係別用那個 插件?

直接用 sp 改成 smx 嗎??

大大王 egg 師傅, 請救救小第
即是要取得[doubleitems.smx的sp檔]
or
自己寫一個doubleitems.sp 出黎

因為smx唔可以轉到sp檔

發新話題