發新話題

Vlan VS 01: 占士哥~多人伺服【已更新】伺服內容 及 2.0.4.8 - 4346

[Close]
引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-16 12:36 發表

即是要取得[doubleitems.smx的sp檔]
or
自己寫一個doubleitems.sp 出黎

因為smx唔可以轉到sp檔
我知道了! 可能是相撞了 CMD

我的 l4d_XtraHP 1 還未刪除

一會兒我試試兒再來

SERVER.CFG 及 SUPERVS.CFG 內我還未更新

將它改回 0 及 刪 CMD

要再測試

小弟想問占士哥,大哥有冇M群之類嘅野??
因為我睇到有好多人好鐘意玩你個server(包括我)
所以想問你拎個M群,比我地一齊同D玩家傾下野

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-1-16 12:41 發表
小弟想問占士哥,大哥有冇M群之類嘅野??
因為我睇到有好多人好鐘意玩你個server(包括我)
所以想問你拎個M群,比我地一齊同D玩家傾下野
先加我私人的

[email protected]

我有 M群, 我也是主席

我們有廿多位成員, 全屬猛人

你果然行不改名, 座不改姓

網上, 遊戲內, 同一個名好易認, 正

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-1-16 12:50 發表

先加我私人的

[email protected]

我有 M群, 我也是主席

我們有廿多位成員, 全屬猛人

你果然行不改名, 座不改姓

網上, 遊戲內, 同一個名好易認, 正 ...
我又想加埋你m群黎吹水

THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

而家未開番ser ?

VS 01 爆左呀..

我要狂入.. 等人出左泥先得

等等啊....

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-16 12:54 發表

我又想加埋你m群黎吹水
當然要喇, 王EGG師傅 :lol

引用:
原帖由 samfungsam 於 2010-1-16 12:54 發表
THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
報上名來

幾經辛苦, 狂入.... 得左

終於得 好心急       .

lol
我見到占士哥又開server
我開server開到3點有事要出去

所以....
交給你了

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-1-16 13:11 發表
終於得 好心急       .
唔駛急

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-16 13:34 發表
lol
我見到占士哥又開server
我開server開到3點有事要出去

所以....
交給你了
FUNNY 黃師傅, 言重了

我也要出去, 老婆急CALL要出去食野.....

所以.. 我放空城計, SERVER照開, 人就出街

SERVER DOWN 就無辦法了

伺服更新及修復中, 將於大約

17/1/2010 00:30 重新開放

發新話題