40 123
發新話題

-[L `]StAr<3 VS o.S.t

[Close]

-[L `]StAr<3 VS o.S.t

大家入到尼
一定好想睇我地團輸

你地唸岩錯左喇
真係有一個團輸
但...
這不是我們團啊!
就是-[L `]StAr<3 這個神團
有可能...
你地覺得我地團無品 + 廢
但係 ...
第一個串狗話我地無品 + 廢既人...
原來係更無品 + 廢wor
吾知呢件事既人
可以到 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=188701&extra=page%3D1
睇下人地串我地既野

我地就5點半開始傾
[url]http://img29.imageshack.us/i/44444444445.png/[/url]
l]傾完後 , 叫佢加防外掛
之後佢地開場
玩24局
12局換隊
之後 , 我地團發現少左一個人
但係佢地又串喇...之後頂硬上
點知........

第一局 :

13 : 4 ( 4打5 )

慘lu
佢地開始玩炸ser
咁...你知我把口架啦?
佢地就吾再炸喇...

第二局 :

9 : 7 ( 5打5 之後kaho打左4場無啦啦走左=.='' )

之後再打到幾場 ( 吾記得影 )
無啦啦
個ser突然關左
我想強調一D
我地係刀團 , 佢地係槍團
嗚T^T點解會咁架

我更想講
一名baby既男子是用外掛的
so sad ( ace借我用 )
佢...
用輕awp連爆2頭 加 再camp定人地位
我地就話佢外掛 ( 之前叫佢地加防外掛 , 吾知點解會無 )
之後過左一陣
ser 關 , m群 關 , fish ( 魚 ) 都封埋我msnT^T
究竟發左了咩事呢?

多講冇謂;steam got5

掛團收檔啦

wo **侮辱成份** m0 ,good!!!!!風望團,同我地got5   steam got5
`Fak2=] (A A A g0d)

收**粗口**皮喇你0n9仔;我知道你地個Ho_Best都系掛姐;膠團廢團o.S.t早日收檔吧膠團

下-  你地用外掛打. 我開左hltv. 笑

o.S.t 同我地got5!!!!! steam got5 ,唔好淆~

#2 吾關你事wo
#3 多一名呃帖狗T^T vlan無明天
#4 sor , 可以唔答 請問幾歲?
#5 = #4
#6 我想你用bac , 你地團用外掛 , admin查到 , 我地吾知 , 如果你真係查到我地團用外掛
   , 俾相 , 希望吾好用小畫家將baby名 遮住wor , 如果你真係有相 , 我吾介意po即場炒人
#7  小朋友 , 吾好呃太多帖

唔好成日針對 o.S.t 啦。。。。。。。

我系中間人泥JAI。。。。。

唔好鬧我。。。
` MaXsEx | ` Ya***

引用:
原帖由 風望-海神 於 2010-1-24 20:01 發表
#2 吾關你事wo
#5 = #4
#6 我想你用bac , 你地團用外掛 , admin查到 , 我地吾知 , 如果你真係查到我地團用外掛
   , 俾相 , 希望吾好用小畫家將baby名  ...
我有hltv 陣間放上去睇demo喇你

引用:
原帖由 風望-海神 於 2010-1-24 20:01 發表
#2 吾關你事wo
#5 = #4
   , 俾相 , 希望吾好用小畫家將baby名  ...
ys,我係呃po,搵高飛出黎啦 淆我地steam got5?定係你地無STEAM?

ok
快D俾我
順句一問
話我地團都有30個以上na
最可笑係個個人話我地團無品 , 相都吾張
1 . 無品 = 爆粗 / 外掛 / 玩野
2 . 爆咪 = 影片 / 把聲

依家咩都無
個個都話無品
仲話埋我添
問題係一張相都無先好笑

戇 鳩 A A A 係 到 恰 鳩 人 , 冇 品 ..  我 係 Y i N . J P G ..   應 該 話 係 H A N D S O M E Y I N @@

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2010-1-24 20:03 發表
ys,我係呃po,搵高飛出黎啦 淆我地steam got5?定係你地無STEAM?
1. 你講得岩 ,有steam就吾洗收人post vlan
2 . 再想講多一講 , 本團刀團

果然係小學雞A班既頭腦

吊。。。。我成日以為ah.sMaLL  就系風望 -____-

搞Q錯曬 !!!
` MaXsEx | ` Ya***

40 123
發新話題