發新話題

-[L `]StAr<3 VS o.S.t

[Close]
唉 無奈你地自認外掛 仲話返我地 demo呢?

玩24局

/_\
樓主 小朋友
洗唔洗教你咩叫match

e
有條友 又係叫kaho
咁有緣
揮一揮手先
(你唔好影衰kaho e個名 就好了)

你地連基本都唔知係咩呀=[
可以m6睇外掛

仲有 睇你地個樣 都唔識拍demo
你地外掛好易睇=]
之前 有2個vlan團 同我地got5
2個都有外掛
omg

vlan e+變得咁差sosad
唔好以為你用外掛 無人知先得嫁

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2010-1-24 20:03 發表
ys,我係呃po,搵高飛出黎啦 淆我地steam got5?定係你地無STEAM?
好呀好呀
搵高飛 出黎
叫佢 唔做 版主 就唔好做啦
做左版主 又潛水 想點呀

引用:
原帖由 風望-海神 於 2010-1-24 20:09 發表

1. 你講得岩 ,有steam就吾洗收人post vlan
2 . 再想講多一講 , 本團刀團

果然係小學雞A班既頭腦
唔駛再多講,我知你團係刀團
不過你地團得你一個團員(又唔係團長既人)出黎講野,你個團都幾nub下     你話我小學雞 咁你係咩?幼稚園雞 ?
`Fak2=] (A A A g0d)

引用:
原帖由 .  YiN(F) 於 2010-1-24 20:07 發表
戇 鳩 A A A 係 到 恰 鳩 人 , 冇 品 ..  我 係 Y i N . J P G ..   應 該 話 係 H A N D S O M E Y I N @@
**侮辱成份** yin ,我幾時有品過

回復 8# 的帖子

咩got5黎ga? 4打5叫got5...唔好引我笑
13:4 <-- 咩黎ga?
bac? got5開amxx咁q pro ar?
仲有bac唔係萬能.....nub team....
* got5 hv ser
連got5都唔識唔好學人got....人叫kaho你teammate叫kaho,nub人成條街...
無料扮4條......摺埋得唔得?

咩叫 輕awp?我淨識Scout.....冇輕awp ga 傻西!
死lun開啦傻仔.......

引用:
原帖由 cheater 於 2010-1-24 20:56 發表
咩got5黎ga? 4打5叫got5...唔好引我笑
13:4  
u are in the point!

回復 22# 的帖子

佢地真係.......................on 9 jai

引用:
原帖由 cheater 於 2010-1-24 20:59 發表
佢地真係.......................on 9 jai
我先無你咁既心機打咁長既野去同傻仔講..

回復 24# 的帖子

悶ar ma..又有傻仔串下....時間過得不知幾快

引用:
原帖由 cheater 於 2010-1-24 21:02 發表
悶ar ma..又有傻仔串下....時間過得不知幾快
不如玩陣cs,識下fd,增進下自己既經驗,仲好

回復 26# 的帖子

d fd多得儕

引用:
原帖由 cheater 於 2010-1-24 21:04 發表
d fd多得儕
你就好,我只係得9999999個fd炸

回復 28# 的帖子

又唔好笑la......

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2010-1-24 21:06 發表
你就好,我只係得9999999個fd炸
傻仔係咁.. 唔好怪佢@@

發新話題