31 123
發新話題

想入團既各位請進 填充題請在空格上填上適當詞語

[Close]

想入團既各位請進 填充題請在空格上填上適當詞語

本團因人手差不多已爆.....只收精英中既精英
如果你認為你自己真係打團勁既  先好搵我地  我地隨時歡迎你   知道嗎

填充題請在空格上填上適當詞語︰

_ _ _ _ _ 西_傻_ _ _汶_ _ _ _ _ _ _ _ _ 估中可以入團 同埋 會有汶j圖一張

_啦傻汶_ _ _ _西
yoyoyoyo

填充題︰請在空格上填上適當詞語
_啦傻汶_ _ _ _西

收,小,你,老,母

比我就會咁:  

_ _ _ _ _ 西_傻_ _ _汶_ _ _ _ _ _ _ _ _ 估中可以入團 同埋 會有汶j圖一張

吊你老母臭西大傻黑鳩[能]汶超級巨無霸大毒[能]王

求正確答案

唉...好難估囉   我係當時人都估唔到1

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-1-24 23:51 發表
吊你老母臭西大傻黑鳩[能]汶超級巨無霸大毒[能]王
前面小小岩但錯

弱小智[能]障 西嫩傻系蛋散汶同威根本完全沒分別

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2010-1-25 01:35 發表
大錯特錯

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2010-1-25 01:35 發表
這好我喜歡 哈哈哈

引用:
我愛這個 !!!!!!!!!!!

_  _  _  _  _ 西_ 傻 _  _  _ 汶 _  _ _   _  _    _     _  _    _ 估中可以入團 同埋 會有汶j圖一張
跳你老冇個   能     樣 7  頭    弱小智[能]障(on)(能) (9)仔
yoyoyoyo

開估                                                              .

是唔是膠 咁難  我都唔知我咁多性格

31 123
發新話題