發新話題

想入團既各位請進 填充題請在空格上填上適當詞語

[Close]
原來佢吾止毒咁簡單

答答答!
_ _ _ _ _ 西_傻_ _ _汶_ _ _ _ _ _ _ _ _
不愛團戰者西!傻小的汶真的很傻傻到令人傻

毒汶

me入0k?大佬汶

條燃你個老母 西 粒 傻 B B ,汶最鐘意同中女玩援膠

可唔可以改下題目 依條題目難度係10星

_ _ _ _ _ 西_傻_ _ _汶_ _ _ _ _ _ _ _ _
小你老母臭      能左呀 你老母臭西聞西啦

引用:
原帖由 0v0. 於 2010-2-11 19:59 發表
小你老母臭      能左呀 你老母臭西聞西啦

=[ 汶比人拎個ac黎開post 哈

填充題請在空格上填上適當詞語︰

正 一死ON J 西 叫傻HI KAI兜汶含吹吊啜射樣樣都無

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2010-1-24 23:19 發表
收,小,你,老,母

比我就會咁:  
填充題請在空格上填上適當詞語︰

_  _  _  _  _  西 _ 傻 _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _ 估中可以入團 同埋 會有汶j圖一張
條 9 你 咩,傻    汶    到 咁 你 都 算 係 第 一個 嫁 啦
                                             ^
                                              有個汶字,,但諗唔到-3-|"

點解唔讚下佢

引用:
原帖由 阿丁 於 2010-1-29 20:53 發表
答答答!
不愛團戰者西!傻小的汶真的很傻傻到令人傻
應該中了

我   愛  臭   **不良詞語**   鳩 **粗口**傻j圖j圖jj

團長聲東擊西裝傻扮啞令汶不禁屈服於淫威之下

發新話題