發新話題

小弟Hunter之啟蒙老師!Visceral L4D2 第1集hunter edition!

[Close]
引用:
原帖由 kaiming1991 於 2010-3-15 19:48 發表
點解可以咩都睇唔到都上到咁高....仲要彈黎彈去都撲中人嫁囧....
我高撲camp到實一實都唔中T.T
熟能生巧呀KAI明
多D玩包你做到

冇錯 熟能生巧
但唔好以為hunter city 練好去正式場跳就好易
hunter city 只係模擬地形 好多人玩既時候直接飛左d柱位 難跳果d位
但如果正式地圖 前面有幾支柱擋住 又可以飛左果個位直接撲後面?
原理一樣
tube:benchuchu1987

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-12 15:15 發表
Q3rDocQMv2I

SRY 太耐冇CHECK留言

邊個話25秒唔到人??@@?

我個Росси́йская FAN Alex既作品
這個= =....太牛了吧

神級手秒技...我真係o哂=_=...

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-3-22 15:56 發表

這個= =....太牛了吧

神級手秒技...我真係o哂=_=...
其實唔算係25秒人
因為嗰到平地撲埋去都會飛出去秒左

引用:
原帖由 as4448132 於 2010-3-22 18:14 發表

其實唔算係25秒人
因為嗰到平地撲埋去都會飛出去秒左
我知

但以我記憶 就算平撲落去最多都係訓低-.- 我玩左l4d1唔夠2個月 sorry 唔記得係唔係A"A

但佢25秒到先型XD

同台灣個4個神人差唔多姐

不過都係神人 *o*

引用:
原帖由 新手仔321 於 2010-3-23 16:47 發表
同台灣個4個神人差唔多姐

不過都係神人 *o*
高撲既話 台灣我只記得 cat 的高撲好看一點而已
對不起 我記性非常差!

Visceral

I am a fan of visceral too, but i think he is not your master, your are just a fan of him, right???

我想知道點彈架= =

引用:
原帖由 wizardyat 於 2010-5-22 23:18 發表
I am a fan of visceral too, but i think he is not your master, your are just a fan of him, right???
朋友囉
好難一齊玩 太高ping
係msn講囉
不過我都好少開msn
加埋facebook d信息 一開即刻洗畫面

引用:
原帖由 神§龍 於 2010-5-24 18:28 發表
我想知道點彈架= =
你指邊到先??

HUNTER CITY唔難...不過要一次過做晒又冇失誤就...

睇幾多次都咁正XD!

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-25 03:55 發表

你指邊到先??
我唔知點撲人= =
我跳唔高...只可以跳到一次,之後又要落地按ctrl再跳..

引用:
原帖由 神§龍 於 2010-5-25 21:49 發表
我唔知點撲人= =
我跳唔高...只可以跳到一次,之後又要落地按ctrl再跳..
咁唔怪之得
通常想連跳都會設shift做蹲下
一唔係就有巨集 set久蹲
bind x "+duck" 之類
咁會易d 掌握方向鍵
仲有ipve內都有hunter彈牆教學貼

發新話題