發新話題

小弟Hunter之啟蒙老師!Visceral L4D2 第1集hunter edition!

[Close]
引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-26 00:43 發表

咁唔怪之得
通常想連跳都會設shift做蹲下
一唔係就有巨集 set久蹲
bind x "+duck" 之類
咁會易d 掌握方向鍵
仲有ipve內都有hunter彈牆教學貼
bind x "+duck"
呢個係咩黎@@?
我新手

年中見唔少同visceral 扮熟既人

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-26 13:57 發表
年中見唔少同visceral 扮熟既人
你講咁多野都係想要佢msn同我一齊扮熟姐@@?
你鍾意筆戰既 我樂意奉陪既@@

將以下句子貼入l4d2入面l4d2既cfg folder入面開一個叫autoexec既文字檔
Bind Shift "+Crouch41"
alias "+Crouch41" "+duck"
alias "-Crouch41" "Crouch42"
alias "Crouch42" "-duck; alias -Crouch41 +duck; wait 20; alias -Crouch41 Crouch42"

連禁2下就係長期蹲下
tube:benchuchu1987

只不過 指出 有時 係網上見到D勁人玩 當佢係自己老師都岩既
就唔好扮熟

佢msn 我就唔想有啦 你諗得太多

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-26 20:51 發表
只不過 指出 有時 係網上見到D勁人玩 當佢係自己老師都岩既
就唔好扮熟

照咁睇 閣下d hunter一定深藏不露
不如露兩手比大家開下眼界@@
已經達到無師自通之境
想必未見過人親身示範 各種彈牆方式都能自己融會貫通

影片精彩 跳撲一流      

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-26 20:51 發表
就唔好扮熟

真係唔明點解宜家咁多小學雞係度扮高手....
得個講字有用ga??

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-26 14:27 發表

你講咁多野都係想要佢msn同我一齊扮熟姐@@?
你鍾意筆戰既 我樂意奉陪既@@

將以下句子貼入l4d2入面l4d2既cfg folder入面開一個叫autoexec既文字檔
Bind Shift "+Crouch41"
alias "+Crouch41" "+duck"
alias "-Cr ...
禁2下shift就得@@"?
同埋你可唔可以留msn俾我
我想有個師傅教下我玩
本人冇咩額外意思
只想有人指點下技術..

引用:
就唔好扮熟

wow 依位人兄玩花hun 既技術 一定好高境界

教下我玩花hunter啦

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-5-27 18:19 發表

wow 依位人兄玩花hun 既技術 一定好高境界

教下我玩花hunter啦
算啦

唔知佢個ac係正ac定係分身

不過睇佢都知佢得個講字....一d實力都無的...

我都係睇唔明=- -
都係算啦....

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-27 16:14 發表

禁2下shift就得@@"?
同埋你可唔可以留msn俾我
我想有個師傅教下我玩
本人冇咩額外意思
只想有人指點下技術..
不如你留steam比我 我add你 我唔想開msn

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-28 01:53 發表

不如你留steam比我 我add你 我唔想開msn
我唔係正版玩家
唔知你add唔add到我啵
我ID: RuKiWinG
感激

太強啦=.
飛得好高
對準位係好難的事

可能你睇得唔清楚 / 我既表達有問題啦

其實我認為睇片係冇咩問題.. 我都睇其他game 既高手片
我對呢個行為  係絕對.. 絕對 同意.. 冇任何既不滿

只不過我就卑視一D 當高手同自己好熟.. 話同自己 msn 個D

當然我唔排除呢個可能性

我亦都冇話咩自己無師自通 等等.. 希望你明白啦 唔好再自己諗既野加係我身上

另外個班護主犬我冇乜興趣去理會

發新話題