發新話題

小弟Hunter之啟蒙老師!Visceral L4D2 第1集hunter edition!

[Close]
引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-29 11:47 發表
可能你睇得唔清楚 / 我既表達有問題啦

其實我認為睇片係冇咩問題.. 我都睇其他game 既高手片
我對呢個行為  係絕對.. 絕對 同意.. 冇任何既不滿

只不過我就卑視一D 當高手同自己好熟.. 話同自己 msn 個D

當然我 ...
哦 原來你想講高手應該高手到冇朋友先係高手
唔怪得之d人話無敵係最寂寞 最是痛苦

其實我本來想忽略你 反正你得果3lv lol
不過見你咁有passion回貼@@
你d point 講黎講去3覆被

唔通青雲兄同呀海明嫂拍電影有床上戲
佢地有要講埋佢地點樣識 點樣做第一次比你聽
你先知佢地係真夫妻咩?

只論花HUN既話 雖然我唔係好勁
但都見得下人既
http://www.youtube.com/user/benchuchu1987
不如先生你表演一下 等大家唔好覺得你得個講字

grow up kid~

tube:benchuchu1987

睇黎你先係講黎講去都係個 論點  

Ipve  一唔夠人講就叫人拍片上黎 ..    咪咁小學生話 你淆底呀咁  

同埋你個個 劉青雲既比喻係點?? 我睇唔出睇主題有咩關係

你又將你既諗法代入去我到.. 我無話高手唔可以有朋友   下次睇清楚先回覆

重申多次我既睇法 . 或者我咁樣認為啦..

我認為 好多人 (small potato ) 好鍾意亂禁認網上某些高手 係自己既老師(同佢好熟 傾msn / steam  .. wat ever)

但事實上只係睇人地既片 增進自己技術

我個人意見..  唔岩聽可以忽視我   我冇惡意

同埋見你都好似唔想回我??

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-30 16:59 發表
睇黎你先係講黎講去都係個 論點  

Ipve  一唔夠人講就叫人拍片上黎 ..    咪咁小學生話 你淆底呀咁  

同埋你個個 劉青雲既比喻係點?? 我睇唔出睇主題有咩關係

你又將你既諗法代入去我到.. 我無話高手唔可以 ...
1.個比喻就係 我係咪識佢 冇需要同你交代 我係識就識 我只係幫朋友推下片
   佢做到既 而家好多人都做到 我L4D1果陣都同我自己圍內人講過識佢
   冇必要而家先黎特登講

2.你只不過係到循環解釋 建議你去睇一本叫做"極端自我就是王"既書
書入面講 當人地冇需要同你解釋任何野時候 "而 已經答左你既問題"
你不斷去問同一個問題 你只係尋求緊自我安慰
因為一係你就唔知道果個係答案 二係 你知道左 只係唔係對你悅耳既答案
因為我就算對你提出證據 一係你就唔承認果個係證據
因為你接受唔到 打從一開始你對我有好多大敵意
二係 你接受到個證據 然後又會問 你係識佢又點姐?之類既問題 然後又再循環解釋(放屁?)
會唔會我將個標題改做
(((雖然我識佢 佢好勁 為左唔想CAKEGO傷心我將個標題改成 我好廢 CAKEGO好勁之外國知名但
跟我冇相關之幫我唔識之朋友宣傳的花HUN強人VID 好貼 入黎睇睇))))會令你個心舒服D?
3.咁你係咪小學生 ?

回復 63# 的帖子

我都係提出下有第一部份人會做出 我所講既行為姐

但係我知道 有時人講中左其他人既弱點 ?事實?  就會引起敵意 .. 不滿

eg「 講你又唔信 .. 洗唔洗證明比你睇」  簡單D講姐係 發悔氣

我對你有冇同你圍內既人講你識佢 冇乜興趣知道

當然你冇需要同我解釋..   
同埋你邊度有答我問題?? 你只不過係度係咁兜 又叫人拍片睇下 .. 又話冇需要同你解釋
我幾時有不斷問同一個問題呢? 我都係表達我既論點 指出有D人係咁.. 冇話

amandaQ 係d咁既人 從來都冇咁講
你個論點 好似有D問題.. 我從來沒有自我中心.. 我都係提出下有D人係會咁

因為你對我有敵意? 認為我一開始就否定你冇可能識一D高手?? Sorry 我從來冇咁講

咁我又唔認為我會講 你識佢又點姐.. 呢D冇乜意思既說話.. 因為講左 姐係冇講

你個句紅字係想嘲笑定係咩? 你做任何野都冇需要同我解釋其實..

因為我自係一過睇你帖.. 回應下既人..

只不過你認為我既回覆 唔岩聽.. 對我有敵意姐

3. 我講有d小學生會咁姐..冇話自己.. 你D老毛病又返黎

引用:
原帖由 cakego 於 2010-6-1 23:00 發表
我都係提出下有第一部份人會做出 我所講既行為姐

但係我知道 有時人講中左其他人既弱點 ?事實?  就會引起敵意 .. 不滿

eg「 講你又唔信 .. 洗唔洗證明比你睇」  簡單D講姐係 發悔氣

我對你有冇同你圍內既人講你識 ...
睇黎你已經接受到 進入循環解釋
我一開始就答左你 我係識佢 至於熟唔熟(比個下台階你)
見人見至 我比得msn 都唔會疏得去邊既

如果我有老毛病 我諗你既老毛病 係冇果樣整果樣
1沖住個標題入黎整句 年中見唔少人同visceral扮熟
然後又話樓主唔係
咁你就唔好跟住問落去啦↓
2跟住又一句 唔夠人講就叫人拍片上黎 ..    咪咁小學生話 你淆底呀咁
然後又整句小學生名句 下次睇清楚先回覆
文章用黎慢慢睇既咩 用黎領會架咋嘛 小朋友 係人地講左之後接收有問題姐
人地寫句 吾欲與爾娘親交歡
D冇種鬧人果D人就會講呢句
為自己留住後路 比人秋番轉頭果陣 都可以整番句 我話你娘親姐嘛 唔係話你

3同埋見你都好似唔想回我??
整句咁既野之後就唔好再加句
當然你冇需要同我解釋..

回復 65# 的帖子

我從來都冇發問 唔好屈得就屈

既然你話同佢熟有msn 傾計 等..   
其實你已經可以完左呢個話題 ..

係你 叫我拍片上黎 ... 你自己唔記得?

事實上你係冇清楚我既回覆 .. 如果你係睇清楚我既回覆 .. 咁你一定領會到我講乜

做人總不能一步登天..未學行先學走 .. 你連簡單既睇我講乜再回覆都有問題.
我相信你不能夠 領會我講乜囉

做咩都要留條後路比自已..   唔通等將來無路可退先黎後悔??

伊索寓言 睇過架啦?   咁簡單既道理你應該識..

btw多謝你推介個本"極端自我就是王" 呢一本書.. 相信係一本好書

會抽時間去睇

I like it~睇左幾次都咁正a"a

我頂唔順___啦,睇左佢d回覆咁耐,就嬲咁耐,太小學了吧

樓主ge hun技真係令我五體投地(死左)呀~我下次同你玩XP

回復 61# 的帖子

敢唔敢問下呀visceral

佢成日玩l4d1嫁

我入過去個d場觀戰 仲好睇過d片

一齊去問睇下係咪你師傅

如果只係見過下+左fd 就唔好出聲啦- -

因為佢steam至少有200個fd 有你唔出奇

樓主唔係廢呀 比人吳會就唔好啦- -

___變左潮語?? - -

有d人冇料扮大佬

邊個呀 :) :) :)
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

引用:
原帖由 amandaQ 於 7-2-2010 04:17 PM 發表

唔關事
係之前已經諗好要點拍
之後平時玩就會一到果d位就會去試
有d人會話咁你咪玩好多場先拍到果幾個鏡頭
我可以答你: 係!
因為如果你想拍撲入穿窿屋仔 問題係人地跟本唔入去搵野 咁你又可以點撲?
正如片中撲落海 ...
and 100% reason to remember the name,mike

引用:
原帖由 ★賤喱 於 2010-6-16 15:29 發表
有d人冇料扮大佬
hey~~問你呀=]

講緊邊個呀
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

放一條人地既片 會加分

咁我放幾條神手既片都得啦