發新話題

██████[原創教學+圖]HLMV教學1(教你睇模組,唔洗入game)

[Close]
ok is god!
THX

see see好唔好用

回你lo^^

已擁有 都係支持下你

附件
HLMV 1.35.rar (273.04 KB)
2010-2-8 19:48, 下載次數: 365

365次@@

i want this !because i can't not find this any

唔係好明
用黎做咩

thz 我唔係新手都唔知,有得change model ma?

引用:
原帖由 jimmy19963 於 2010-4-26 17:30 發表
thz 我唔係新手都唔知,有得change model ma?
用黎睇MODEL
高級D就可以改MODEL

回復 56# 的帖子

呢舊野可以用黎睇hl引擎既mdl檔(hl2引擎不可)
其中既功能可以用黎做基本既皮膚修改,編譯模型等,

example:
同一個槍模可以改成唔同既顏色

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝分享!!!!!

引用:
原帖由 Kr奇蹟。零 於 2010-4-26 19:13 發表
呢舊野可以用黎睇hl引擎既mdl檔(hl2引擎不可)
其中既功能可以用黎做基本既皮膚修改,編譯模型等,

example:
同一個槍模可以改成唔同既顏色

奇蹟。零 踩場=3=
仲有唔知點解成日都改唔到你圖入面果隻金色...
改極都係咁既色..

回復 61# 的帖子

以ACDsee 的修改方法

1.先進入[色彩] 調教 RGB 值 , R=100   G=40-65不等   B=0

2.完成後再進入 [曝光] 項調教 , 曝光=40-70不等   對比度=100   光線填充=沒有須要不用調整

各種不等數值因圖片色彩/亮度調整 ,
建議改成金色使用接近灰階色彩較好 ,
亦不應使用過於光亮的皮膚作修改

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Kr奇蹟。零 於 2010-4-26 20:29 發表
以ACDsee 的修改方法

1.先進入[色彩] 調教 RGB 值 , R=100   G=40-65不等   B=0
2.完成後再進入 [曝光] 項調教 , 曝光=40-70不等   對比度=100   光線填充=沒有須要不用調整

各種不等數值因圖片色彩/ ...
我都係咁整=3=
應該係TEXTURE本身太光..

可以用光亮度教番暗少少再整

發新話題