18 12
發新話題

卡戰討論

[Close]

卡戰討論

槍神做咩要禁呢 槍神右唔係突別屈機

咪係lo 只要你夠勁洗佢命都仲得 不過 唔夠抽就會死得太慘
一向我都唔禁槍神

槍神一向都唔洗禁既啦-.-
垃圾或神手先要禁姐-.-
我同個fd 連英都唔洗禁啦-.-
只係禁食血同汁王姐-.-

我想問下咁其實真係要禁要禁d咩英好呢????

引用:
原帖由 └細路仔┐ 於 2010-2-15 17:52 發表
咪係lo 只要你夠勁洗佢命都仲得 不過 唔夠抽就會死得太慘
一向我都唔禁槍神
所以你上次咪放晒棄咁玩囉-_-玩到幾無癮...
引用:
原帖由 ★謝絕傻貓 於 2010-2-15 19:26 發表
槍神一向都唔洗禁既啦-.-
垃圾或神手先要禁姐-.-
我同個fd 連英都唔洗禁啦-.-
只係禁食血同汁王姐-.-
咁如果你玩80殺 3打3
唔禁人的話 cp9+朽木 10分鐘內完場都唔出奇喎- -
太唔平衡既兩隻前期英
引用:
原帖由 人體泰拳 於 2010-2-15 22:53 發表
我想問下咁其實真係要禁要禁d咩英好呢????
禁左最麻煩同埋會失衡既cp9同朽木咪得- -

回復 5# 的帖子

我一向都唔係點阻人肥除非自己好Q肥姐- - 唔係放棄

引用:
原帖由 └細路仔┐ 於 2010-2-20 02:35 發表
我一向都唔係點阻人肥除非自己好Q肥姐- - 唔係放棄
唔阻人肥間接送自己去死- -

幾個簡單例子...寧次放大,易阻到爆唔去阻,輸左都係抵死
冬獅,君麻呂,一護,呢d要靠變身黎肥既英唔阻佢肥,又係抵死
朽木 , 招大技扣咁慢 大把時機睇準機會執2000蚊怪唔執,又係抵死

⑨①①

唔洗咁樣話人⊙系人都會做過新手

引用:
原帖由 小↑颯↓ 於 2010-3-14 23:53 發表
唔洗咁樣話人⊙系人都會做過新手
最怕就係d新手教極唔聽呢- -
堅持自己既決定..到最後又走場個下先死

做新手人人都做過啦
用bug先最9

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-3-15 01:45 發表

最怕就係d新手教極唔聽呢- -
堅持自己既決定..到最後又走場個下先死
我想佢走場多過留起到係咁肥人,比人殺夠GG左

引用:
原帖由 gtr4 於 2010-3-15 20:30 發表

我想佢走場多過留起到係咁肥人,比人殺夠GG左
有時我都會咁諗...
不過係隻新手講極唔聽 係咁去死既時候先會

有時有d新手肯聽下人講聽下人教 都肥得起既..個d就都算好d

本人都係個新手
呢D野我好明白
堅持己見唔係唔好
但係都要聽人地教

最慘就係之前挽過7.8h中文版戈d人 入到黎開左波話
re喇~ed咩文黎咖都睇唔明既點樣玩姐~
之後就走左場戈下先"囧"

槍神禁的原因係因為有隱形組
不過我覺得好廢

18 12
發新話題