50 1234
發新話題

For The Lich KinG...

[Close]

For The Lich KinG...

我想問一下...現在主流係咩兵種配合...
我好耐無玩..未玩果寒冰版..我現在仲係用緊食屎鬼+法師..

我最近買左寒冰..想請問現在主流係什麼配答呢??

什麼叫zz流??咩叫三陪??
好多術語..我唔明-.-...

仲有我爬過文...fov係咩黎架??
我睇到話fov控兵好勁..

有冇replay睇下..

lol

u can go to replays.net .....there are some rep
zz是蜘蛛...在現在是 ud的主流打法

fov 是我的偶像  他用狗狗(食屍鬼)很強    是一傳奇人物
按下圖進入正規區

版主...
我好希望玩好ud....

你有冇fov既replay..或者...
有冇zz流既replay..介紹我睇下..

拜託....同埋我希望玩好熟左後...可以和你一齊玩正規...

有的....讓我找找
不過fov 現在退役了....他的rep 是較早之前的版本.........
fov的fans版 http://bbs.replays.net/showforum-1445.aspx
你上去找找 應該有rep的

如果你想學zz    TeD 的zz 不錯的說
Replays.net 近排有TeD 的rep  你可以找找      war3.replays.net

最後
我msn
[email protected]
按下圖進入正規區

嗯...
我好少開msn...

一係我玩熟左...俾個tel你..約你玩...或者試下1vs1....
切磋下...

你慢慢練
上bn練 都不錯的喔
按下圖進入正規區

我睇左ted既

http://w3g.replays.net/doc/cn/20 ... 20718281315046.html

嗯...實在好高難度...
要控製3隻hero...

其實我仲未捉到果個時刻...即係果一刻我要做咩...呢一刻我要做咩...
我就成日呆左...浪費左時間...

回復 7# 的帖子

UD 一向都要控制 2隻hero以上

冇野做果陣 都係不停mf  不可停下來

其他的都要不停看rep 累積意識
e.g 幾時要壓對手人口...

另外看可 戰術post
按下圖進入正規區

玩UD,首先有一伙永世孝忠lichking噶心
每次完人場都要'for lich king'
多D睇ADNY果D也(UD戰術大全)
最重要系實戰!!!!!!!!!!!!!!!一定要
順帶一提打ORC封位要好
打NE要早期壓制
打HUM在佢爆塔之前要KO佢(不然坦克SM了)

be for lich queen Yan(我之前個大佬)

引用:
原帖由 ~sky~花盡落 於 2010-2-23 19:05 發表
玩UD,首先有一伙永世孝忠lichking噶心
每次完人場都要'for lich king'
多D睇ADNY果D也(UD戰術大全)
最重要系實戰!!!!!!!!!!!!!!!一定要
順帶一提打ORC封位要好
打NE要早期壓制
打HUM在佢爆塔之前要KO佢 ...
俾人sm得多了

哈 秒殺團友

回9樓...打hum 係主要 睇佢有冇雙礦....坦克沒雙礦是支持不了的
盡量壓制他雙礦就是打hum的辦法...   自己最好維持在50人口以下....那麼就行了
仲有實戰不是太重要...一開始最緊要多看rep 先存好意識...不然就慘了
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-2-23 21:16 發表
哈 秒殺團友

回9樓...打hum 係主要 睇佢有冇雙礦....坦克沒雙礦是支持不了的
盡量壓制他雙礦就是打hum的辦法...   自己最好維持在50人口以下....那麼就行了
仲有實戰不是太重要...一開始最緊要多看rep 先存好意 ...
同意,如果開始不壓放他的話,等他出了坦克的話就gg了

mf係咩來的??

仲有我有幾個傷害計算問題:
1.例如:英雄a打英雄b...a有28-50攻打落b到..而b有5防....請呢5防..係直接傷害-5...定係-5%呢?
2.承上題/a有28-50攻...咁係咪亂數28-50之間既傷害?

3.我有睇官網魔法類型打重甲類型有200%...但點解係game入面就寫重甲對魔法防禦較好??

引用:
原帖由 aries1984 於 2010-2-24 14:16 發表
mf係咩來的??

仲有我有幾個傷害計算問題:
1.例如:英雄a打英雄b...a有28-50攻打落b到..而b有5防....請呢5防..係直接傷害-5...定係-5%呢?
2.承上題/a有28-50攻...咁係咪亂數28-50之間既傷害?

3.我有睇官網魔法類型打 ...
mf=打野生怪物=magic found

先答你第2題......是
第3題....請信官網...
第一題....防不是一個直接可計的數位...都不是-%  
你可以指住防 來看該 可-的 %值.....其實防 只要有 就可行了 不用理 多少防也可以

按下圖進入正規區

我,上網,玩左幾鋪2w4L....

w果2鋪都係人o也斷線-.-...

我知我自己衰咩....我唔知地圖既怪係邊...成日周圍搵..-.-...

我想問有冇..地圖既攻略架...可以方便d...

我練緊架啦/...版主等我...

我有一d唔明...等我組織下...再問^^

50 1234
發新話題