發新話題

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Awake And Alive]

[Close]
nice video: )
遲來的
在此祝賀Heter生日快樂

3月10日18ys?????????

上左鏡a_a,比起同期既frag好睇好多.
by pan

引用:
原帖由 yeungchiyik 於 2010-3-10 13:36 發表
= =可能我級數低唔知道佢同其他勁人原來一樣.......
我覺得壽星兄你既厲害只限於此.....要進步就有個好高既階級~撲牆~秒ch等
不過有d位睇到你好有合作精神,呢樣係9成玩家無的!!極度欣賞呢點 ...
-,-唔通我 唔錄片 等如我乜都唔識?

引用:
原帖由 傻彬v3v 於 2010-3-10 19:59 發表
上左鏡a_a,比起同期既frag好睇好多.
by pan
sor-_- 下次應該隱藏埋佢

因為畢竟......!

引用:
原帖由 windsang 於 2010-3-10 23:27 發表

-,-唔通我 唔錄片 等如我乜都唔識?
支持3gor快d錄

引用:
原帖由 manuhin 於 2010-3-10 00:19 發表
講聲生日快樂先
未睇先回post
你點整到 720 p 嫁? 0.0
原來你係對我個720p有興趣/_\

咁我地既定位唔同囉= =又係佢話教下佢既.....
姐係大家都知佢呢句只係謙虛講一講....實際上佢咩都唔洗再教.......佢去到神果級了已經~係咪?

好....我講錯了....無錄低唔代表佢唔識....咁我更正.....如果你識既就當我廢話........唔識就學學

要我認真講佢實際上仲有d位係唔得架囉......只係我都唔算勁先唔講哂出黎廢事比你地挑機姐.......

p.s.有幾位朋友覺得呢套片比近期的好.....但我睇咁耐片我覺得呢套未算好~要知道錄一百分鐘可能出街只有五分鐘
姐係片[通常]比平時厲害........咁當然唔可能一套片評定一個人....
期待你會再出片.....因為看片的其實獲益良多........我都是看片才學會單牆跳之類的.......

回復 22# 的帖子

點整姐 -3-
轉咩檔?
durexxxxxxxxxxL

引用:
原帖由 yeungchiyik 於 2010-3-11 00:53 發表
p.s.有幾位朋友覺得呢套片比近期的好.....但我睇咁耐片我覺得呢套未算好~要知道錄一百分鐘可能出街只有五分鐘
姐係片[通常]比平時厲害........咁當然唔可能一套片評定一個人....
期待你會再出片.....因為看片的其實獲益良多........我都是看片才學會單牆跳之類的.......
唔錄 同 唔識

同 覺得套片 好5好  係2回事

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-3-11 00:05 發表

支持3gor快d錄
你可以得閒到係我樓下打機-,-

我冇時間ma

我通常都係公司回你ja

我想知咩歌黎...好熱血

回復 27# 的帖子

標題都寫明晒la..............
durexxxxxxxxxxL

用jockey捉住條友企定定去比ch撞落街果下vlan都吾知有幾多人先會做到
垃圾抄人cs:p

生日快樂~
我反應覺得太少容易, 太多特技
第1次叫唔錯, 支持

發新話題