發新話題

卡亂 e家有bug??? 有replay

[Close]

卡亂 e家有bug??? 有replay

我想問下 卡亂 e家有bug??

岩岩同人玩  見人可以狂買野  成地都係野  再賣-.-

好彩最後都win

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

影出黎仲好啦-_-唔想睇rp

無估錯果個係BUG專武~
可以將專武福制~
我之前都見識過~條友龜係屋企幾分鐘出一出黎3千攻

我覺得好奇怪- -係唔係你玩隻版既問題

今日見識這個bug了..
我用小李  對面用saber同唔知咩

對面打唔過我小李就開始bug

首先...對面有個人買saber既專武
因為專武係錯既...所以掉在地下
跟住佢狂汁
之後d專武愈來愈多...汁一次就多一把
最後saber肥到十七彩

好彩果陣我小李上左2000敏極速g王...如果唔係後果嚴重..

引用:
原帖由 Salvationarmy 於 2010-3-12 19:21 發表
今日見識這個bug了..
我用小李  對面用saber同唔知咩

對面打唔過我小李就開始bug

首先...對面有個人買saber既專武
因為專武係錯既...所以掉在地下
跟住佢狂汁
之後d專武愈來愈多...汁一次就多一把
最後saber肥到十 ...
你玩個個係邊一個版?

不如你唔好正rp
我睇唔到rp
不如你影出黎

回復 6# 的帖子

8.3f3   

引用:
原帖由 Salvationarmy 於 2010-3-13 09:40 發表
8.3f3   
試下8.3h有冇

我!知買錯隊友專後 狂汁就會咁 汁一次多一個 個隊友仲要汁得番/.\肥死!

下次小心啦

咁好彩咁都比你win到 §好野

我都試過 同"死肥軒"玩 一開始佢同我地講 唔好玩bug 之後我同佢地講 有bug嫁咩 佢話冇 過左一陣  我地肥起左   睇住佢地係屋企到狂買book    我同個fd 就好奇怪   點解佢咩都冇打就有咁多錢去買book    之後我話佢地用bug 好9   叫人唔好用自己又用 俾人知到左佢bug仲走埋場

回復 12# 的帖子

佢係咁賤架啦.........

哈哈 死肥軒頭先 先同佢玩完 我FD Z000 <---大家都知道佢係神手啦 出左6件專武 比死肥軒話佢BUG 我地真係笑左

之後佢話 再開 OK我地再開 我地一開頭都唔知有BUG裝呢回事 結果 我無啦啦睇到佢打打下 火仔升LV 地下就無啦啦多2左2件專武  我覺得奇怪  結果一上VLAN睇 原來條友BUG裝 因為大家見佢一次踢佢一次  唔好呢D賤人入

PS:送上 死肥軒BUG裝RP一套~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題