20 12
發新話題

求 魔獸爭霸1.24主程式

[Close]

求 魔獸爭霸1.24主程式

在下需要重新下在信長
可是搵黎搵去都搵唔到個點系邊..
有無邊位大佬 可以幫幫手?'

問題解決後 7171可以關了

我們絕對不支持盜版行為的............................. 不過我不會告訴你去 K , Y< O 論壇可以找到專用的下載貼的   對  我絕對不會告訴你的

引用:
原帖由 [山羊座]魔 於 2010-3-22 20:15 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=192725
人家要主程序  你給個更新檔有什麼用

引用:
原帖由 aa9999 於 2010-3-22 20:18 發表

人家要主程序  你給個更新檔有什麼用
得ky_有 又唔可以宣傳論壇

引用:
原帖由 aa9999 於 2010-3-22 20:16 發表
我們絕對不支持盜版行為的............................. 不過我不會告訴你去 K , Y< O 論壇可以找到專用的下載貼的   對  我絕對不會告訴你的
kxo 下在洗唔洗錢 / 分嫁?'

引用:
原帖由 [山羊座]魔 於 2010-3-22 20:23 發表

得ky_有 又唔可以宣傳論壇
  所以我是不會告訴他去那裡可以下載的   我是不是很正義  :handshake:handshake:handshake

引用:
原帖由 依戀§文少 於 2010-3-22 20:24 發表
kxo 下在洗唔洗錢 / 分嫁?'
大哥  你在這裡問的時候自己去實踐一下是不是更快找到答案呢

去ky0搜帖吧

想要主程?,我可以教你down,現家玩信長,得閒先教你,你可以+我msn

引用:
原帖由 aa9999 於 2010-3-22 20:26 發表

大哥  你在這裡問的時候自己去實踐一下是不是更快找到答案呢
我試左 佢好似話咩扣除0 咁..即系咩- -

引用:
原帖由 依戀§文少 於 2010-3-22 20:50 發表

我試左 佢好似話咩扣除0 咁..即系咩- -
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 [山羊座]魔 於 2010-3-22 20:52 發表

可是還未解決~_~
便是 狗雄'

引用:
原帖由 依戀§文少 於 2010-3-22 21:02 發表
可是還未解決~_~
便是 狗雄'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

20 12
發新話題