發新話題

JoκεR™ κζиĞ [ Part One ]

[Close]

JoκεR™ κζиĞ [ Part One ]

小弟第一次拍片 整片技術未夠 請勿見怪

而技術亦都唔勁 呢點可以盡踩~

但條片可能唔夠清 下次我會搵個新整片程式較清D的*0*

字型果方面 因為如果用番原名字名 會亂碼 -_- 所以拎普通字型取代了

唔講咁多 去片吧 ~

[youtube]TnAtqdPP5Dg[/youtube]

有咩唔好 希望可以比意見我改一改善 ;)

神手..........
爆char 練到好熟........
你技術已經去到max level
hunter撲人又好識預位

小弟技術自問 無你1成.....可唔可以收我做徒弟
呀占占~~~

引用:
原帖由 狂舞乂刃 於 2010-3-26 16:07 發表
神手..........
爆char 練到好熟........
你技術已經去到max level
hunter撲人又好識預位

小弟技術自問 無你1成.....可唔可以收我做徒弟
占占...洗唔洗回得咁快A_A

你作D野都唔洗咁誇WO=.=明明你就勁過我

唔錯 好片

片中既玩家有大部份都唔係秒
只係斬中佢身only
因為你既隊友補槍關係
所以佢600血唔係1野比你殺
而係有人射佢先,之後你先斬中佢身

引用:
原帖由 EricChan1234 於 2010-3-26 16:27 發表
片中既玩家有大部份都唔係秒
只係斬中佢身only
因為你既隊友補槍關係
所以佢600血唔係1野比你殺
而係有人射佢先,之後你先斬中佢身
55 果D只係拎黎型下A_A或者係影救人

後面果D先係爆

但老實講句 我爆char唔係百發百中

入面果D全部都係-6 XD

付出跟收獲成正比 =]

好片啦 =]   support
等你出part 2

好勁!!
有無機會同你地team打翻場?

做乜最尾飯店個度唔救比人騎左個條友==
爆完ch之後走左去望條屍==

btw,, 好勁T.T  秒hun好準...同我岩岩比起....囧

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-3-26 17:11 發表
好勁!!
有無機會同你地team打翻場?
驚比你地sm
引用:
原帖由 kaiming1991 於 2010-3-26 18:20 發表
做乜最尾飯店個度唔救比人騎左個條友==
爆完ch之後走左去望條屍==

btw,, 好勁T.T  秒hun好準...同我岩岩比起....囧
果到係因為 槍口爆char 係好難既事= =況且我要扑佢幾下頭 打番果句英文黎結尾

但咁岩 有個比人騎 所以唔救 要珍惜呢次機會-.-

我斬過6次 得2次中 其他4次落哂街@@

洛爺v0v你改左名???

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-3-26 19:03 發表
洛爺v0v你改左名???
你點知

你係?

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-3-26 19:24 發表

你點知

你係?
P0+"霖"[HK]
vLan街客仔一名...之前同你玩過下
steam: ericchoi1019

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-3-26 19:29 發表

P0+"霖"[HK]
vLan街客仔一名...之前同你玩過下
steam: ericchoi1019
哦 得閒一齊玩

有DD我既影子

又係個種charger 埋黎點都要型一型 用近戰

同埋hunter 撲位 都同我差吾多
但我跳親都係d少 人用既高撲位

反而秒charger 就5會甘屎忽痕去專登等佢撞
雖然 你描住黎秒 比 佢突然衝埋黎  既成功率係高d

但係失手 真係1個字形容晒

發新話題