發新話題

JoκεR™ κζиĞ [ Part One ]

[Close]
引用:
原帖由 windsang 於 2010-3-26 20:35 發表
有DD我既影子

又係個種charger 埋黎點都要型一型 用近戰

同埋hunter 撲位 都同我差吾多
但我跳親都係d少 人用既高撲位

反而秒charger 就5會甘屎忽痕去專登等佢撞
雖然 你描住黎秒 比 佢突然衝埋黎  既成功率 ...
哈=.=xd 係c1m1到錄呢段爆char 已經有4次[柒]了 囧

睇完你段片 總於知點解自己成日唔夠人做

同你地依d 專家比

我真係差 至少 兩皮

可惜 我家電腦太屎...只能間中在網吧玩@@

引用:
原帖由 to1985804 於 2010-3-26 20:39 發表
睇完你段片 總於知點解自己成日唔夠人做

同你地依d 專家比

我真係差 至少 兩皮

可惜 我家電腦太屎...只能間中在網吧玩@@
冇緊要啦.....玩多D都可以勁既

Adobe Premiere Pro 用佢可以拍1080p   支持

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-3-26 20:39 發表

哈=.=xd 係c1m1到錄呢段爆char 已經有4次[柒]了 囧
其實總會有機會表演 唔一定主動挑釁

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-3-26 17:11 發表
好勁!!
有無機會同你地team打翻場?
老實講,已經約左都一排...仲未有回應...都吾知點算好

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-3-26 22:11 發表

個個出片佢都係咁講...但係冇下文囉..

好片^^   不過如果秒D CHAR 係突然出來撞 你立刻換把野再秒會再好睇D             手歌很好  不過如果可以的話 有高清更好

好神呀@@..''

good!!!加油

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-3-26 22:11 發表

呢方面 人選問題 等我搵團長傾下

引用:
原帖由 +少文+ 於 2010-3-27 01:27 發表
好片^^   不過如果秒D CHAR 係突然出來撞 你立刻換把野再秒會再好睇D             手歌很好  不過如果可以的話 有高清更好
嗯 我下次會整高清的

點解我會係條片出現= =你偷拍我/_\

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2010-3-27 12:39 發表
點解我會係條片出現= =你偷拍我/_\
有咩=.=邊part

我都唔知xd

咁我使唔使改名= _ ="(我個名係KinG)

發新話題