23 12
發新話題

君麻呂攻略

[Close]

君麻呂攻略

9我第一次發題請多多指教
我個人認為君麻可以講係卡戰之中數一數二易肥的人
佢一開始用一技唔好殺人住,去食兵,要買經書。
買經書升到4lv學完2技就唔好再買經書,因為佢4lv開始要用2技殺人儲錢買血石
1技食兵,君麻2技一開頭必秒,儲到d錢就買血石,就算出到血鑽都唔好出住。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~e個係前期~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
到第1次比武完就去食王兩邊都食頭兩隻,之後就出專武,出左專武之後就去cp。
用cpD錢去由血石變血鑽到出左兩把專武又去食王去到30lv學插屎忽,正常應刻以經出齊專武或-1專武
就去用插屎忽食龍cp可以食1000$D怪 。一次應食到2.4m,用d錢買專武或食敏書。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~e個係中期~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
學敏學到3000攻,正常會50lv,招地咒學到爆左之後cd完=招技用完,姐係一用完招可以立刻再用
到3000攻變雙修力敏就會肥得超快。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~e個係係期~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

你同我挽法差好遠...
我就係食書上到5LV之後
狂殺人食敏書加到上130~250(個人喜好)
3~5分鐘內都應該上到10LV 一有變身就開
你前期敏高加埋15LV爆擊既關係天生又或者普攻都秒人
之後洗王出2專武全血石(個人喜好)後期先再轉全大劍
再升到30LV食怪
之後就食龍狂加全能
用10分鐘到應該上到50LV
1400敏到就叫人係出面刷怪自己係入面狂食
再用10分鐘到應該上到2500全能再屈溫泉~
之後大約30分鐘到GG到
過程肥得快既就30分應該控場
肥得慢可能就9個字到大約

引用:
原帖由 hn2820 於 2010-4-5 20:53 發表
9我第一次發題請多多指教
我個人認為君麻可以講係卡戰之中數一數二易肥的人
佢一開始用一技唔好殺人住,去食兵,要買經書。
買經書升到4lv學完2技就唔好再買經書,因為佢4lv開始要用2技殺人儲錢買血石
1技食兵,君麻2技一開頭必秒,儲到d錢就買血石,就算出到血鑽都唔好出住。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~e個係前期~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
到第1次比武完就去食王兩邊都食頭兩隻,之後就出專武,出左專武之後就去cp。
用cpD錢去由血石變血鑽到出左兩把專武又去食王去到30lv學插屎忽,正常應刻以經出齊專武或-1專武
就去用插屎忽食龍cp可以食1000$D怪 。一次應食到2.4m,用d錢買專武或食敏書。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~e個係中期~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
學敏學到3000攻,正常會50lv,招地咒學到爆左之後cd完=招技用完,姐係一用完招可以立刻再用
到3000攻變雙修力敏就會肥得超快。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~e個係係期~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
佢唔算得上最易肥- -
鼬 , 狗仔 , 大把易肥過佢...

再者專武其實都無咩用..夠錢買專武倒不如儲多千五蚊合契約卷
放完自己去cp升lv仲快"

佢唔算得上最易肥- -
鼬 , 狗仔 , 大把易肥過佢...

再者專武其實都無咩用..夠錢買專武倒不如儲多千五蚊合契約卷
放完自己去cp升lv仲快"
我只係講數一數二姐

佢把專武好在加血

君麻15lv有天生爆擊的嗎??
sor小弟有所不知

回復 6# 的帖子

我既意思係15招技~"~

佢招技係破防唔係爆擊

引用:
原帖由 hn2820 於 2010-4-5 22:44 發表
我只係講數一數二姐
數一數二...有排都未到君= =

鼬,狗仔,朽木,青雉,我愛羅,路飛,寧次,金甲,龍珠,大蛇,三刀
要輪到君真係唔知幾時先到
引用:
原帖由 hn2820 於 2010-4-5 22:44 發表
佢把專武好在加血
一千血 100敏...唔算得上有咩用= =...
引用:
原帖由 hn2820 於 2010-4-6 01:11 發表
佢招技係破防唔係爆擊 :L
點破防?呢樣真係唔多識 求教

佢招技如果可以100%爆擊就唔好屈機
佢招技應刻係破防後1定扣的血

還有200功還有好像100防

我的玩法是不打王

引用:
原帖由 hn2820 於 2010-4-6 09:38 發表
還有200功還有好像100防
呆....1敏=2攻  2敏=1防
咪即係個100敏加既野
引用:
原帖由 hn2820 於 2010-4-6 09:23 發表
佢招技如果可以100%爆擊就唔好屈機
佢招技應刻係破防後1定扣的血
maybe,不過同朋友玩過場
估計" 應該係計你可以扣到對方幾多血 再打出同等傷害
(粗略舉例 , 當你3000攻 , 人地有2500甲 , 扣除防係實際傷害得500 , 用技後"爆擊"數字亦同是500)
因為之前玩槍神 , 個fd變身爆擊打我每下都係1x

回復 8# 的帖子

唔係破甲佢係將攻擊力除左再乘2 再話你知佢扣幾多血
破甲係黑崎 三代先做到

回復 13# 的帖子

喂喂,卡戰d甲好似係計%的,唔係-攻=.=

23 12
發新話題