18 12
發新話題

被人汁左王...佢打返隻被你係唔係當無事呢?

[Close]

被人汁左王...佢打返隻被你係唔係當無事呢?

被人汁左王...佢打返隻被你係唔係當無事呢?我覺得其實依個唔係錢ge問題囉....汁王依d同走場一**粗口**樣無品囉..
唔通走左場..我下場唔走就無事?一係下場被你走返場?
唔係嘛...d人都傻傻地ge...汁完人隻王仲大大聲咁話打返隻被你....佢似佢無錯咁..sorry都無聲.,..
咁佢打返隻野..我打返...咁算唔算我汁佢隻王呀?
我知有時d人係想殺人唔係想汁王...但係見隻王無咩血就米**粗口**放個過去啦~我無心嫁...無心殺人左人係唔係無罪呀?

..

咁系咪阻你肥果陣要等你打完王先殺你
咁有咩用

我係殺到得返小小血..放個技過來......要等好耐??
如果係你咁講要等...唔好禁汁王囉~

好簡單 佢汁你王你咪汁番佢 叫齊隊友一sm佢你再慢慢汁都得

回復 3# 的帖子

佢就係要你殺唔到隻王
然後camp位
等你冇得殺

其實人地汁完王可能真係唔小心姐
佢行打番隻王比番你咪算好
我見過有D人仲**侮辱成份**
汁完王殺埋你當冇事發生
同佢講佢講埋粗口
呢D咪勁囉

如果咁樣比人汁左

佢話打返隻比你  真係無問題啵

佢又唔係狂汁你隻英

只係汁左一次姐??  都係唔小心

打返隻比你  你仲想點?? 大把人 彩你都有味啦

有人汁我王,,即刻走場~,
我認為唔洗理佢,,,
成招技車過泥,,
玩野呀~

有人汁我王,,即刻走場 小學(?)

我汁番佢王算…

引用:
原帖由 sasalree 於 2010-4-11 22:41 發表
有人汁我王,,即刻走場 小學(?)

我汁番佢王算…
又唔可以話佢小學(?)既.
有時你比人係咁殺,肥唔起,好辛苦死幾次打一隻王之後比人汁左個下真係好**粗口**扯火

盡可能都唔好打粗口
維持返個版區乾淨小小

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-5-9 01:31 發表
盡可能都唔好打粗口
維持返個版區乾淨小小
應該係唔可以打定係盡可能唔打???????

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-5-9 09:51 AM 發表

應該係唔可以打定係盡可能唔打???????
我打既係盡可能
有d maybe忍唔到手照打既
咪一次警告 , 第二次直接扣分咁咋

-33-so bad,,
有心情唔爆粗係表達唔到出泥

引用:
原帖由 傻小昇 於 2010-5-10 20:12 發表
-33-so bad,,
有心情唔爆粗係表達唔到出泥
拿.
我教你..
簡單..
你爆粗唔好用鍵盤爆粗..
跟住..用口爆粗-->is 0k.

18 12
發新話題